We zijn deze keer in gesprek met Leon van den Berg. Hij is Teamleider CST bij Interconnect. Hij vertelt ons graag over zijn functie en wat de kracht van Interconnect is.

Leon van den Berg begint enthousiast over zijn functie en het team te vertellen. “Ik ben Teamleider CST en ik stuur het Customer Service Team (CST) aan. Ons team zorgt ervoor dat de vragen en problemen van onze klanten zo snel mogelijk worden opgelost en afgehandeld. Zo hoeft het werk niet stil te vallen en kunnen onze klanten snel weer onverstoord door met hun werk.”

Leon van den Berg

Finetunen van opleveringen

De leukste uitdaging vindt Leon om lekker bezig te zijn met zijn team en zorgen dat zij het meest uit zichzelf halen. “Daar haal ik veel energie uit. Het continue verbeteren van onze supportprocessen waar wij als team intern mee werken. Denk hierbij aan processen die efficiënter kunnen verlopen of het finetunen van opleveringen aan de klant. Dit alles om onze klant zo goed mogelijk te helpen, zodat zij tevreden zijn met de oplossingen die wij hen bieden”, vervolgt hij.

“Hiervoor was ik teamleider op een servicedesk bij een horeca groothandel. Daar heb ik geleerd dat communicatie key is met je klanten. Dat geef ik door aan mijn team, zodat wij de klanttevredenheid hoog kunnen houden. Hierin proberen we zo transparant mogelijk te zijn. Dat vind ik erg belangrijk.”

Bij Interconnect is de teamspirit erg goed!

Leon vertelt graag wat hij de grootste kracht van Interconnect vindt. “Dat is echt de teamspirit. De kracht om samen tot een oplossing te komen. Iedereen gaat er echt helemaal voor om problemen zo snel mogelijk op te lossen.”

“Er is verder een goede inwerkperiode bij Interconnect voor nieuwe medewerkers. Ze laten je echt goed landen in het bedrijf. Ze geven je de tijd om alles te leren binnen het bedrijf. Het totale team geeft jou echt het gevoel dat je er meteen bij hoort. Dat is een fantastisch gevoel om direct bij het familiebedrijf te horen!”

Geef zoveel mogelijk informatie aan ons door!

Leon heeft tenslotte nog een tip voor de lezers. “Wanneer u als klant of partner problemen ervaart, probeer ons dan zoveel mogelijk informatie te geven zodat wij adequaat en snel uw probleem kunnen oplossen. U kunt natuurlijk ook kijken op onze NOC-webpagina. Dit is de statuspagina van Interconnect en hier vindt u het actuele overzicht van status van onze diensten: https://status.interconnect-noc.nl/”, beëindigt Leon zijn verhaal.