Managed Kubernetes - Breng applicatieontwikkeling naar het volgende niveau

Managed Kubernetes Interconnect

Kubernetes, een tool waarmee containers op schaal worden beheerd, wordt door ontwikkelaars ingezet om applicaties sneller software(applicaties) te releasen en op te schalen. Het levert veel voordelen op, maar is vaak complex. Interconnect neemt deze complexiteit voor u uit handen met Managed Kubernetes. 

Ontwikkelt u applicaties voor uw eigen organisatie of voor uw klanten, en zijn deze applicaties gebaseerd op een zogenoemde microservice-architectuur? Dan biedt Kubernetes de uitkomst en tilt u uw applicatieontwikkeling naar het volgende niveau. Interconnect ondersteunt u niet alleen door uw infrastructuur uit handen te nemen, maar ook het beheer van de Kubernetes-clusters. Zo kunnen uw ontwikkelaars zich weer focussen op hun core taken: het creëren van de beste applicaties.

Geen investeringen in infrastructuur en kennis benodigd
Doordat Interconnect u het beheer van de kuberneteslaag en de onderliggende infrastructuur uit handen neemt, zijn er  geen grote (voor)investeringen in hardware en personeel benodigd. U profiteert dus van een OPEX model, waarbij u een transparant, maandelijks bedrag betaalt. 

Data blijft altijd binnen de landsgrenzen
Uw data staat opgeslagen in de Interconnect beheerde datacenters in Eindhoven en/of ’s-Hertogenbosch. Op deze manier zorgt u ervoor dat data binnen de Nederlandse landsgrenzen blijft en dat u voldoet aan strikte regelgeving rond gegevensbescherming en -privacy.

Uitbesteding zorgt voor ultieme continuïteit
Ook al is uw eigen IT-afdeling prima in staat om geheel vanaf nul een Kubernetes-cluster te bouwen, de daarop volgende fasen vereisen veel toegewijde tijd en actuele kennis. Interconnect beschikt altijd over specialisten met specifieke kennis over uw setup. 24 uur per dag, zeven dag per week.

Product Paper: De voordelen van Containerisatie en Kubernetes