Zorgeloos werken in een veilige cloud

Cloud Interconnect

De investeringen en uitdagingen om een toekomstbestendig IT-fundament neer te zetten en te onderhouden worden steeds groter. Daarnaast leidt dit af van de eigen kerntaken. Steeds meer bedrijven maken daarom gebruik van de cloud omdat het veel voordelen met zich meebrengt. 

Het vraagstuk van onze klanten staat centraal bij ons. Wij nemen graag de tijd om met een team van gecertificeerde specialisten het beste advies te geven, dat past bij uw visie en strategie. Door onze multi-cloud strategie en een breed scala aan betrouwbare infrastructuurdiensten zijn we in staat om een onafhankelijk en optimaal advies te geven. We doen dit op een technisch zeer hoog niveau en zijn dan ook sterk in complexe en hybride omgevingen.

Vanuit onze eigen high-end datacenters bieden we verschillende cloud, infrastructuur en hybride oplossing aan, zodat deze optimaal aansluiten bij uw visie & strategie. Betrouwbaarheid, beschikbaarheid, schaalbaarheid, snelheid, flexibiliteit en veiligheid spelen een belangrijke rol. Dit benadrukken we onder andere door onze certificeringen.