Voor de beste verbinding van uw infrastructuur

Connectivity_DC3

In een wereld waar technologische vooruitgang de norm is, speelt connectiviteit een cruciale rol. Zowel in het dagelijks leven als in het zakelijke leven is een betrouwbare verbinding essentieel voor de optimale beschikbaarheid van uw applicaties en data. Goede connectiviteit bevordert snelle en effectieve communicatie, wat uiteindelijk de efficiëntie van uw bedrijfsprocessen ten goede komt.

Word onderdeel van het Interconnect netwerk

Interconnect is een onafhankelijke en zelfstandige internetservice provider en heeft haar core netwerk volledig in eigen beheer, tussen de pop locaties is sprake van redundante geografisch gescheiden Dark Fiber verbindingen, welke door Interconnect zelf worden belicht. Er zijn meerdere 10/40/100 Gbps paden realiseerbaar.  

Afhankelijk van uw situatie kunt u gebruik maken van Interconnect IP-adressen of uw Provider Independent-reeks door Interconnect laten adverteren. Interconnect is carrier neutraal en biedt de mogelijkheid om te koppelen met diverse netwerkpartijen zoals AMS-IX, NL-IX, NDIX, EFX, Relined, BT, Vodafone, Ziggo, Pocos, KPN, Eurofiber en CrossNetworks. Heeft u specifieke wensen voor transit- en peeringroutes of wilt u koppelen met een partij die nog niet is vermeld? Neem gerust contact met ons op; we verkennen graag samen de mogelijkheden.

Eigen glasvezelnetwerk
Interconnect beschikt over een groeiend eigen glasvezelnetwerk. Dit betekent dat u in de regio’s Eindhoven en 's-Hertogenbosch kunt profiteren van hoogwaardige, redundante glasvezelverbindingen. Daarnaast is ons glasvezelnetwerk uitermate geschikt om uw datacenterdiensten, zoals private cloud of colocatie, te koppelen aan uw vestiging(en). 

Voor de overige regio’s werken we samen met onze connectiviteitspartners. Dit zorgt ervoor dat u altijd de best passende oplossing krijgt, ongeacht uw locatie(s).

Redundantie voor optimale beschikbaarheid
Door gebruik te maken van meerdere verbindingen van Interconnect op uw bedrijfslocatie, creëert u redundantie. Dit garandeert de hoogst mogelijke beschikbaarheid van uw netwerk. Mocht uw primaire verbinding om welke reden dan ook uitvallen, dan neemt de back-up verbinding automatisch de taak over. U hoeft zich hier geen zorgen over te maken.

Interconnect biedt tevens de mogelijkheid om een koppeling te verzorgen naar een ander datacenter. Dit biedt extra flexibiliteit en connectiviteitsopties voor uw digitale infrastructuur.

Waarom kiezen voor Interconnect?

  • Redundante netwerkvoorzieningen, onder meer via een eigen glasvezelnetwerk.

  • We beschikken over verschillende certificeringen: ISO 27001, ISO 9001:2015, ISO 14001, NEN 7510, ISAE 3000/ SOC type 2 en PCI-DSS.

  • Alle data blijft gegarandeerd in Nederland en u bent dus compliant met de AVG-wetgeving.

  • Persoonlijk contact, maatwerk en duurzame relaties staan bij ons centraal.

  • U kunt rekenen op maximale support en ondersteuning: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.