Interconnect is Data & Cloud Center en de grootste onafhankelijke leverancier van zuid-Nederland. Sinds 1995 ondersteunen wij organisaties met diverse IT-oplossingen vanuit ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Zekerheid en betrouwbaarheid staan daarbij centraal. Door onze expertise op het gebied van cloud, connectivity, datacenters en security kunnen onze klanten zich zorgeloos focussen op hun kernactiviteiten. Interconnect is een stabiel Nederlands familiebedrijf dat haar klanten al ruim 27 jaar persoonlijke aandacht en maatwerkoplossingen aanbiedt. Onze kernwaarden zijn: betrouwbaar, bekwaam en betrokken.


MISSIE

Interconnect adviseert, levert en beheert uiterst betrouwbare hybride IT-infrastructuren met als doel organisaties te voorzien in de juiste IT-infrastructuur. Voor nu en in de toekomst. Door een breed aanbod van datacenter- en clouddiensten voorziet Interconnect elke organisatie van de juiste IT-infrastructuur en advies, ongeacht in welke levensfase de IT-infrastructuur van de klant zich bevindt. Door continue verbetering van dienstverlening en medewerkers blijft Interconnect bouwen aan betrouwbare toekomstbestendige IT-infrastructuren waar vanuit de markt vraag naar is. IT-infrastructuur waarbij colocatie gecombineerd wordt met een of meerdere cloudvormen of waarbij 2 of meerdere cloudvormen worden gecombineerd.


VISIE

Organisaties spelen met steeds complexere IT-vraagstukken. De IT-infrastructuur is hierbij een belangrijk en onmisbaar fundament. De afhankelijkheid hiervan neemt toe en is in veel gevallen zelfs een bedrijfskritisch onderdeel. Daartegenover neemt de kennis van IT-infrastructuur bij organisaties af. Dit is een gevaarlijke paradox waar organisaties mee moeten omgaan.

Interconnect streeft naar een IT-wereld waarbij organisaties zich geen zorgen hoeven te maken over hun IT-infrastructuur. Geen zorgen over performance, geen zorgen over verborgen kosten en geen zorgen over toekomstige veranderingen. Deze toekomstige veranderingen zijn aan de orde van de dag, vanwege het innovatieve karakter van de IT-wereld en met name de cloud markt. Hierdoor is actuele kennis van essentieel belang.

Interconnect anticipeert hierop door continue toetsing en verbetering van relevante kennis (diensten en nieuwe ontwikkelingen) bij onze medewerkers. Door op te treden als een betrouwbare en betrokken partner, adviseren en ondersteunen wij in de volledige lifecycle van hybride IT-infrastructuren. De ambitie van Interconnect is het leveren van een betekenisvolle bijdrage aan de continuïteit van zijn klanten. Voor nu en in de toekomst.


Interconnect is lid van:

DHPA logo        DDCA logo

Dutch Cloud Community

Interconnect is aangesloten bij de Dutch Cloud Community (voorheen Dutch Hosting Provider Association (DHPA)). Deze stichting is een samenwerking van marktleidende hosting- en cloudproviders die met professionaliteit, kwaliteit en transparantie, gezamenlijk hun bijdrage willen leveren aan het vertrouwen in de online industrie. Interconnect heeft zich verbonden aan de gedragscode van de Dutch Cloud Community.

Dutch Data Center Association

In 2015 is de Dutch Datacenter Association opgericht door onder andere Interconnect. Sinds 2019 zit Commercieel directeur Rob Stevens ook in het bestuur hiervan. De DDA verbindt de marktleidende datacenters in Nederland. De DDA treedt op als woordvoerder namens de branche, bevordert best practices en het onderwijs. Interconnect onderschrijft de gedragscode van de DDA.