Nationale Datacenter Dag 2024

Datacenter Den Bosch

Verleg grenzen van digitalisering met AI-toepassingen

Ontdek de wereld van Datacenters op de Nationale Datacenter Dag!
Om een beter beeld te krijgen van de digitale infrastructuur en de rol die datacenters daarin spelen, organiseert brancheorganisatie Dutch Data Center Association (DDA) jaarlijks de Nationale Datacenter Dag

Op dinsdag 4 juni opent Interconnect haar deuren om een diepgaand inzicht te krijgen in de fascinerende wereld van datacenters. Kees Verhoeven is onze inspirerende spreker over de toekomstvisie van toenemend datagebruik en de impact van AI. Door AI-aangedreven technologieën en digitalisering worden grenzen verlegd en mogelijkheden gecreëerd die voorheen ondenkbaar waren. Meld u aan en laat u informeren hoe u uw organisatie future proof kunt maken.

Agenda Nationale Datacenter Dag
Tijdens de Nationale Datacenter Dag is er een innoverend programma:

  1. Inspirerende keynote spreker: Kees Verhoeven zal de inzet van AI en de toekomstvisie voor werkend Nederland toelichten. 
  2. Rondleidingen door ons datacenter: Stap achter de schermen en verken een van de meest geavanceerde datacenters van Nederland, geleid door deskundige gidsen.
  3. Netwerkmogelijkheden: Maak kennis met gelijkgestemde professionals, deel ervaringen en bouw waardevolle relaties op binnen de branche.

Waar en wanneer?
Datum: 04 juni 2024
Inloop vanaf: 14:00
Locatie: Het Sterrenbeeld 55 te ’s-Hertogenbosch én Park Forum 1041 te Eindhoven.

n.b. bij aanmelding is een geldig legitimatiebewijs vereist. Wanneer u geen geldig legitimatiebewijs kunt laten zien, kunnen wij u niet binnenlaten.