Interconnect geselecteerd als Premier VCSP Partner door VMware by Broadcom

Data en Cloudcenter Interconnect

Bent u een Geregistreerde Secondary VCSP’er (VMware/Broadcom)? En heeft u vragen over hoe u uw ‘VMware/Broadcom’ activiteiten na 30 april moet gaan voortzetten? Dan is onderstaande informatie voor u van belang. 

* Uiterlijk 31 maart moet uw Usage Meter op versie v4.8 zitten i.v.m. de cores registratie over de maand april 2024. 
* De rapportagemaand april 2024 wordt begin mei 2024 gefactureerd op de voorwaarden van de door u nog af te sluiten VCF licentie overeenkomst. U kunt deze aanvragen op licentie.mgmt@interconnect.nl
* De VCF licentieovereenkomst gaat contractueel op 1 mei 2024 in aangezien uw huidige Rental Agreement per 30 april 2024 komt te vervallen.

Wat kan u van verwachten van Interconnect (VCF licentie overeenkomst)?

* Marktconform tarief 
* 3-jarig commitment met betaling per jaar vooraf òf per maand
* On demand / Pay as you go
* Combinatiekorting mogelijk; bijvoorbeeld bij gebruik van Datacenters Interconnect, data blijft in Nederland. 
* Gratis support op basis van Fair Use
* Leveren van Metering (Usage Meter) & Billing
* Duidelijke en jarenlange visie/missie uitsluitend gericht op het partnerkanaal 
* Ruime ervaring op het gebied van VMware en uitgebreide kennis van VMware Cloud Foundation + Add ons
* Het creëren van partnerships

--

Mogelijk heeft u eind 2023 een bericht van Broadcom ontvangen met daarin de opzegging van uw VMware-licentieovereenkomst(en) en/of partnerovereenkomst per 30 april 2024. Wij begrijpen dat deze verandering onzekerheid en vragen met zich meebrengt. U wilt tenslotte gewoon door kunnen gaan met uw dienstverlening op basis van de vertrouwde software van VMware. 

Nu Interconnect als Premier VCSP Partner van VMware by Broadcom is geselecteerd kunnen wij de dienstverlening op basis van de Interconnect Private Cloud aan u continueren zoals u dat van ons gewend bent. Daarnaast hebben wij als primairy VCSP het voorrecht om aan geregistreerde secondary VCSP’s, die niet door Broadcom zijn uitgenodigd dan wel niet wensen deel te nemen aan het Partner programma van Broadcom, vanuit het datacenter van de secondary VCSP het White Label programma VMware Cloud Foundation aan te bieden. Hierbij zorgt Interconnect, naast ondersteuning, voor het leveren en meten van de Usage Meter (v 4.8 en hoger). Daaraan gekoppeld verzorgen wij ook uw rapportage en de facturering van uw gebruik op basis van commitment en/of on demand overschrijding.

We nemen de verantwoordelijkheid voor zowel eerstelijns- als tweedelijnsondersteuning op ons. Mocht u nog steeds problemen ondervinden met uw VMware-omgeving, dan staat het team van Broadcom klaar om u te assisteren. 

Broadcom heeft het VMware productportfolio vergaand vereenvoudigd en vanuit het VCSP programma maakt Interconnect gebruik van het product VMware Cloud Foundation:

VCF kent door de overname van Broadcom een ander afrekenmodel. In het oude VMware-model werden kosten berekend op basis van punten, het nieuwe model richt zich op afrekening op basis van het aantal cores per CPU/Host met een minimum van 16 cores per CPU. Daarnaast is de pricing gebaseerd op commitments (korting) en on demand (geen korting). 

Met een jarenlange ervaring en duidelijke focus in het ondersteunen van partners op het gebied van VMware infrastructuur is Interconnect als Premier VCSP partner voor u de meest onafhankelijke en betrouwbare partner in Nederland (EU). 

Heeft u vragen en/of wilt u advies over welke keuze u moet maken, neem dan contact met ons op via licentie.mgmt@interconnect.nl