We zijn vandaag in gesprek met Iris Slagter-Van Arkel. Zij is telefoniste/ receptioniste bij Interconnect.

Iris

Iris Slagter vertelt enthousiast over haar functie. “Ik ben receptioniste/ telefoniste. Ik sta klanten telefonisch en face-to-face te woord, maar ik help ook leveranciers en sollicitanten bij hun bezoek aan Interconnect. Verder help ik de financiële administratie met debiteurenbeheer en facturatie.”

“Mijn grootste uitdaging binnen mijn werk is om te zorgen, dat de administratie up-to-date is. En dat er maandelijks weinig tot geen betalingsherinneringen verstuurd hoeven te worden. Ik ben begonnen op de afdeling Backoffice (bij Service Delivery) en vervolgens uitgegroeid tot manusje van alles. En dat past prima bij mij!”

Open en sociaal bedrijf

Iris werkt al geruime tijd bij Interconnect. Ze vertelt ons graag waarom. “Interconnect is een heel open en sociaal bedrijf. Je kan bijvoorbeeld zo binnenlopen bij de directie of een collega. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden, waardoor je altijd jezelf kunt ontwikkelen in je werk en werkzaamheden. Verder kent iedereen elkaar en hierdoor is de sfeer heel laagdrempelig. Voor al onze klanten zijn we 24/7 bereikbaar en beschikbaar.“