Labelen van bekabeling of het inrichten van uw rack. Een kleine greep uit werkzaamheden, die uw technici nu zelf uitvoeren. Maar, zou het niet prettiger zijn als u deze werkzaamheden door Interconnect laat uitvoeren? Dat scheelt tijd en kosten. Interconnect lanceert daarom de dienst Smart Hands. Smart Hands bestaat uit: Rack & Stack, Remote support en Migration services.

 

RACK & STACK

Met Rack & Stack – een van de drie onderdelen van Smart Hands – voert een Certified Datacenter Professional werkzaamheden voor u uit. Denk hierbij aan installatie van hardware, het labelen van bekabeling en de inrichting van uw rack.

 

REMOTE SUPPORT

Naast het plaatsen van nieuwe onderdelen voert Interconnect desgewenst werkzaamheden uit aan apparatuur, die zich al in uw rack bevindt. Bijvoorbeeld het uitvoeren van een powercycle, backup tape rotatie, hit any key of het plaatsen van media.

 

MIGRATION SERVICES

Een fysieke migratie van uw rack(s) on-premise naar een datacenter is een risicovolle en gecompliceerde exercitie. Daarnaast is het – waarschijnlijk – niet uw corebusiness. Onze Migration services helpt u graag bij deze fysieke migratie. Deze migratie start met een site survey bij u op locatie. Daarna vindt afstemming plaats over het migratietraject. Om uiteindelijk de hardware en racks beveiligd én verzekerd door onze gespecialiseerde partners naar een van onze datacenters te vervoeren.

 

WERKZAAMHEDEN OP EEN RIJ:

  • Visuele controles
  • Installatie van apparatuur
  • Bekabeling & apparatuur labelen
  • Powercyclen
  • Backup tape rotatieservice
  • En alle andere frequent voorkomende datacenter werkzaamheden

Smart Hands kan telefonisch worden aangevraagd. Neem voor meer informatie en tarieven contact met ons op.