Interconnect behoort bij Brabants bestenPrivate IaaS-provider Interconnect Services BV is uitgeroepen door Provincie Noord-Brabant tot ‘Brabants Besten’. Als een van de beste werkgevers in de provincie. Voor de manier waarop Interconnect zijn medewerkers op vernieuwende en innovatieve wijze inzet. Dit geeft een goed voorbeeld van sociale innovatie.

Interconnect is op 13 december benoemd tot Brabants Besten voor het jaar 2018 van de provincie Noord-Brabant. Brabants Besten zijn ondernemers, die uitblinken in innovatief werkgeverschap. Dit zijn ook bedrijven die andere ondernemers actief met hun kennis en ervaringen inspireren. Met deze kennis is Interconnect een ambassadeur op het gebied van sociale innovatie, inclusief werkgeverschap, reshoring en flexicurity. Interconnect draagt hierdoor bij aan de verdere ontwikkeling van de het bedrijfsleven. En een sterke sociale Brabantse economie.

Focus
Interconnect is in 1995 opgericht door de broers Rob en Jeroen Stevens. Onder hun leiding is Interconnect uitgegroeid tot een professionele organisatie met ruim 90 medewerkers. Rob Stevens is trots op de benoeming van beste werkgever. “Bij Interconnect werken we met een visie en focus. We behoren momenteel tot de top 5 van IaaS-providers in de Benelux. Ons doel is om binnen een bepaalde tijd de grootste te worden. Collega’s bij Interconnect werken mee aan dit doel. Samen willen we dit waarmaken.”

Maatschappelijk verantwoord
Binnen regio Noord-Brabant fungeert Interconnect als bekend werkgever en erkend ICT-stageplaats. Het ‘ICT arbeidsmarkt akkoord’ is slechts een greep uit de vele arbeidsinitiatieven waar Interconnect actief in is. Stevens: “Wij ontvangen geregeld MBO- en HBO’ers voor een stage. Zo kunnen ze de techniek echt voelen en ervaren. Aan de andere kant helpen wij de banenmarkt een handje. Door deze studenten een uitdagende baan aan te bieden, waarin zij daadwerkelijk kunnen ontwikkelen. We creëren voor iedereen een persoonlijk groeiplan. Onze organisatie staat bekend om de innovatieve techniek, maar ook om de hardwerkende, maar gezellige sfeer. Ik denk dat dit ons daarom tot Brabants Beste maakt.”

Ontwikkelruimte
Interconnect creëert voor alle medewerkers een veilige en passende werkomgeving. De zoektocht naar getalenteerd sales- en IT talent is oneindig. Voor meer informatie over de werkomgeving en toekomstvisie biedt de website www.werkenbijinterconnect.nl uitkomst.

Over Interconnect
Interconnect is een internet service provider voor de zakelijke markt. Sinds 1995 ondersteunen zij IT professionals met het opzetten van betrouwbare IT oplossingen. Zekerheid en betrouwbaarheid staan daarbij centraal. Door onze expertise op het gebied van IaaS, connectivity en security kunnen onze klanten zich zorgeloos richten op hun kernactiviteiten. Omdat zij onafhankelijk van derden opereren, zijn ze in staat om altijd de strategische keuzes te maken. Deze keuzes dragen bij aan de kwaliteit van hun diensten. Zo kan Interconnect de continuïteit van haar diensten waarborgen. Het netwerk en de dienstverlening zijn door diverse instanties op het hoogste niveau gecertificeerd.