Interconnect Services heeft op 10 september 2019 aangekondigd de status VMware Cloud Verified te hebben bereikt.

INTERCONNECT BEHAALT DE GEVERIFIEERDE STATUS VAN VMWARE CLOUD

De Cloud Verified badge geeft aan, dat Interconnect een service aanbiedt die wordt uitgevoerd bovenop de volledige VMware Cloud infrastructuur. Via Cloud Verified partnerservices krijgen klanten toegang tot de volledige set VMware Cloud Infrastructure mogelijkheden, waaronder integratie, interoperabiliteit, kostenoptimalisatie en flexibiliteit.

“Interconnnect is een trouwe gebruiker van VMware-producten. Door de technische uitmuntendheid van hun producten te combineren met onze eigen gecertificeerde medewerkers, zijn we in staat om schaalbare en hoogwaardige private en hybride clouds voor onze klanten te bouwen. We zijn enorm trots op deze status, die verder bouwt op de reputatie van Interconnect als een betrouwbare cloud leverancier.” zegt Rob Stevens, directeur van Interconnect.

“Partners die VMware Cloud Verified zijn, bieden organisaties complete en geavanceerde VMware cloud-technologieën, samen met interoperabiliteit tussen clouds voor meer voordeel voor de bedrijven van hun klanten,” zei Herve Renault, senior directeur van VMware Cloud Provider Business EMEA. “cloud geverifieerde services geleverd door VMware Cloud providers kunnen de efficiëntie, flexibiliteit en betrouwbaarheid bieden die inherent zijn aan cloud computing. We kijken ernaar uit om Interconnect hierin te ondersteunen, omdat het organisaties een eenvoudig en flexibel pad naar de cloud biedt. ”

VMware’s wereldwijde netwerk van meer dan 4.000 VMware cloud providers maakt gebruik van de consistente cloud infrastructuur van VMware. Hiermee bieden zij een ​​breed scala aan diensten aan, kunnen ze geografische- en branchespecialisatie bieden, maar ook klanten helpen voldoen aan complexe wettelijke vereisten. Cloud providers die werken onder het VMware Cloud Provider programma leveren individueel op maat gemaakte cloudoplossingen en -services in meer dan 120 landen.