Private Tour door Data & Cloud Center van Interconnect

Hoofdkantoor Interconnect

Interconnect beschikt over twee geografisch gescheiden, Tier-3 datacenters in Nederland. Met een totaaloppervlakte van 8.000 m2, waarvan 6.000 m2 in Eindhoven en 2.000 m2 (eerste fase) in Den Bosch, heeft Interconnect de grootste datacentercapaciteit van Zuid-Nederland. In de komende jaren zal de datacentercapaciteit van Den Bosch verdubbelen. Dit betekent in totaal 10.000 m2 datacentercapaciteit. Beide datacenters voldoen aan de hoogste normen op het gebied van beveiliging en betrouwbaarheid. 

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening en wilt u graag een kijkje nemen in een state-of-the-art datacenter? Kom dan langs voor een privé rondleiding. Deze private tours worden verzorgd door onze gespecialiseerde collega’s. Tijdens de rondleiding krijgt u uitleg over o.a. fysieke beveiliging van (onze) datacenters, hoe wij uptime garantie van 99,99% kunnen bieden en meer.

U kunt onderaan deze pagina uzelf aanmelden voor een rondleiding in onze datacenters in Eindhoven of Den Bosch of een bezoek brengen aan beide datacenters. 

Meld u hier aan voor een Private Tour!