Efficiënt en effectief datamanagement met Veeam Cloud Backup

Hybride werken

Uw productieomgeving is niet beschikbaar? Om zo snel mogelijk weer ‘up and running’ te zijn, heeft u een backup-strategie of een disaster recovery strategie nodig. Het formuleren van deze strategieën is erg belangrijk om continuïteit van uw IT-omgeving te waarborgen. Daarom ondersteunen wij organisaties met het inregelen van de 3-2-1-1-0 backup-strategie via onder andere Veeam IaaS Backup.

Backups met uitgebreide configuratie mogelijkheden

Binnen de Interconnect Cloud ontvang u altijd een standaard backup-oplossing. Maar wat als u specifieke voorkeuren heeft voor de bewaartermijn of uw IT-afdeling zelf in controle wil zijn over het herstellen van de backups? Dan maakt u gebruik van de uitgebreidere configuratiemogelijkheden, waarbij de RTO (Recovery Time Objective) en RPO (Recovery Point Objective) door u bepaald zijn. Veeam IaaS Backup bevat twee verschillende varianten: selfservice of managed. . 

Managed

In deze variant gaan onze specialisten met u in overleg om een backup-plan op te stellen. We adviseren u over de juiste strategie en kijken daar de behoeftes van uw organisatie. Wanneer nodig worden restores van backups voor u door Interconnect uitgevoerd. 
 

  • Geen investeringen in kennis en infrastructuur voor de uitrol van uw backup-strategie 
  • Uitgebreid advies van gecertificeerd Veeam personeel van Interconnect
  • Backups altijd opgeslagen in Nederlandse datacenters van Interconnect
  • Extra ransomware protectie door mogelijkheid om backups weg te schrijven naar disc of tape

Selfservice: beheer uw eigen backups of die van uw eigen klanten 

Met de Veeam Selfservice-portal kan uw IT afdeling zelf backup-taken aanmaken en restores uitvoeren zonder tussenkomst van een Interconnect medewerker. Daarnaast geeft de portal via dashboards inzicht in de VM’s waarvan een backup is gemaakt, welke backup-taken zijn aangemaakt en hoeveel opslag in gebruik is. 

  • Houd de controle over uw eigen backup opdrachten
  • Biedt Backup as a Service (BaaS) voor uw eigen klanten 
  • Backups altijd opgeslagen in Nederlandse datacenters van Interconnect
  • Extra ransomware protectie door mogelijkheid om backups weg te schrijven naar disc of tape