Paaspop maakt sinds 2016 gebruik van de glasvezelverbinding van Interconnect. Door de groei van Paaspop werd de vraag naar een stabiele internetverbinding steeds groter. Dit kwam onder andere door de vraag vanuit artiesten, maar bijvoorbeeld ook vanuit de digitalisering van de verkooppunten. Hierdoor werd het voor Paaspop steeds belangrijker om een betrouwbare verbinding te realiseren. De uitdaging: Waar vind je een stabiele, snelle en betrouwbare verbinding?

Interconnect heeft datacenters op 2 locaties: in Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch. Tussen deze 2 datacenters ligt de glasvezelverbinding van Interconnect. Schijndel, waar Paaspop plaatsvindt, bevindt zich precies tussen deze 2 datacenters in. De connectie werd gemaakt en hierdoor ontstond er een verbindende samenwerking tussen beide partijen.

In onderstaande video gaan Chris Seijkens, directeur van Paaspop, en Jeroen Stevens, mede-directeur van Interconnect, in gesprek over hoe de samenwerking tot stand is gekomen. En wat deze samenwerking inhoudt.