De rust die u ervaart wanneer u weet dat iets goed en veilig geregeld is. U wilt een uitgebreid netwerk wat u zelf in handen kunt houden? Uiteraard wenst u dit in een veilige omgeving te kunnen doen. Dan kiest u voor de veilige security oplossingen van Interconnect. Wij bieden een uitgebreid scala aan security oplossingen. Van anti-DDoS tot managed Firewall, van online back-up tot een IP-Virtual Private Network. Onbetwist vertrouwd.

FIREWALL

Een firewall bewaakt en controleert binnenkomend en uitgaand gegevensverkeer. Een firewall luistert naar poorten op computersystemen in een netwerk en beschermt deze systemen tegen een groot scala aan aanvallen en bedreigingen van en naar het internet.

BACKUP

Vrijwel iedere organisatie heeft behoefte aan een plaats om backups offsite op te slaan. Maar wilt u in geval van nood ook snel kunnen herstellen? Interconnect biedt u een backup naar de cloud aan in combinatie met  Veeam, namelijk Veaam Cloud Connect. De ideale combinatie voor het maken van lokale backups en het opslaan van een veilige kopie naar een extern datacenter. Wilt u hierover meer lezen of dit eerst gratis testen?

ANTI-DDOS

Anti-DDoS van Interconnect beschermt uw bedrijfsomgeving en -servers tegen DDoS-aanvallen vanaf het internet. Deze dienst detecteert en filtert het ‘malafide’ verkeer, voordat dit uw netwerk bereikt. Dankzij een combinatie van systemen voor verkeersanalyse en -detectie, in combinatie met het gebruik van een migratieservice, blijft uw binnenkomend verkeer schoon en blijven uw omgeving en servers gewoon beschikbaar.

IP-VIRTUAL PRIVATE NETWORK

Veel bedrijven gebruiken het internet om een bedrijfsnetwerk tussen verschillende vestigingen op te zetten, een Virtual Private Network. De vraag is: “Hoe private is dit netwerk als de onderliggende verbindingen het (publieke) internet gebruiken?“ Vaak wordt de veiligheid verhoogd door middel van encryptie, zoals het opzetten van IPSec tunnels. Het is aan te bevelen om veilige, niet publieke verbindingen te gebruiken waarop u uw cruciale netwerken bouwt.