Vanuit onze eigen high-end datacenters en redundante core netwerk bieden we verschillende cloudvormen aan, die we end-to-end beheren. Zo zijn we onafhankelijk in staat om de hoogste kwaliteit cloudservices te leveren. Betrouwbaarheid staat voorop. Dit benadrukken we door onze certificeringen.

De Interconnect Cloud ontwikkelen we continu door. Op dit moment kennen we de volgende typen:

Samen met ondersteunende diensten, zoals backup en Public Cloud Connect, faciliteren we een hybride IT omgeving. Hierbij draait elke workload op de juist cloud. We kijken naar de kosten, performance en compliance.


VIRTUAL PRIVATE CLOUD TAPE ARCHIVING SECURITY
Maak optimaal gebruik van resources  Beveilig uw backups tegen hackers en sla data offline op Een goede beveiliging van uw VPC is cruciaal

ONZE WERKWIJZE

Het vraagstuk van onze klanten staat centraal bij ons. Wij nemen graag de tijd om met een team van gecertificeerde specialisten het beste advies te geven, dat past bij uw situatie en organisatie. Een goede relatie met onze klanten vinden we dan ook essentieel.

Door onze multi-cloud strategie en een breed scala aan betrouwbare infrastructuurdiensten zijn we in staat om een onafhankelijk en optimaal advies te geven. We doen dit op een technisch zeer hoog niveau en zijn dan ook sterk in complexe en hybride omgevingen. Hierbij kijken we niet alleen naar de korte termijn, maar nemen we u ook mee in toekomstbestendige oplossingen. Hiervoor vormen onze eigen betrouwbare datacenters en innovatieve Interconnect Cloud de basis. Wij werken ook met de beste enterprise leveranciers samen op het gebied van hard- en software.

MULTI-CLOUD

Voor veel IT-afdelingen is het verleidelijk om zich te specialiseren in één cloudomgeving. Hiermee maak je op korte termijn de meeste snelheid. Op langere termijn kan er een gat ontstaan tussen de mogelijkheden van de cloud en de behoefte vanuit de organisatie. Aangezien de afhankelijkheid van IT groter wordt, zal ook de afhankelijkheid van één enkele cloud aanbieder groeien. Dit heeft verregaande consequenties voor de wendbaarheid en continuïteit van de organisatie. In de verdere professionalisering en doorontwikkeling van IT-strategieën van middelgrote en grote organisaties is “multi-cloud” daarom vroeg of laat het uitgangspunt.

INTEGRATIE VAN UW CLOUDS

Interconnect ondersteunt het multicloud principe. Vanuit de Interconnect Cloud leveren wij verschillende cloudvormen aan. En wij bouwen continu door aan bestaande en nieuwe platformen. Daarnaast is het mogelijk om in onze eigen datacenters ook een eigen private cloud te beheren. Door ons uitgebreide en stabiele core netwerk, zijn we in staat de verschillende cloudomgevingen met elkaar te integreren. Dat geldt ook voor cloudomgevingen buiten onze datacenters. Omgevingen binnen de public cloud, zoals Microsoft Azure en Amazon Web Services (AWS), integreren we naadloos in uw totale cloudarchitectuur. Zo ontstaat er een echte hybride IT-omgeving.

Hiermee bieden wij een flexibel en betrouwbaar fundament voor elke multi-cloud oplossing aan. Wij adviseren u graag over de meest optimale multi-cloud setup. Zo draait elke workload op de juiste cloud. Persoonlijk contact en duurzame relaties vinden we overigens erg belangrijk.


Altijd als eerste op de hoogte zijn? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Vragen?

Wij helpen u graag!

Advies:
073 - 88 000 00
Customer service:
073 - 88 000 11