IaaS

Het virtualiseren van servers, bijvoorbeeld via een Virtual Private Cloud (VPC), biedt uw organisatie veel voordelen, mits er een goede strategie uitgestippeld is. Hardware en resources (CPU, RAM, Storage) kunnen effectiever gebruikt en ingezet worden, waardoor u kosten bespaart. Een andere belangrijke kracht van IaaS is een hogere mate van schaalbaarheid en flexibiliteit: resources die u niet nodig heeft hoeft u niet in te kopen en uitbreiden gaat snel en eenvoudig. Door IaaS en cloud hosting kunt u tijd-, locatie- en hardwareonafhankelijk werken.

Volledige controle

Met een VPC houdt u de controle zelf in handen. U kunt nieuwe servers aanmaken, opslagruimte uitbreiden en resources verdelen. Allemaal op afstand met het gemak van een muisklik. Het beheren van uw servers ging nog nooit zo snel en eenvoudig. Zo bespaart u tijd en kunt u sneller reageren op een veranderende vraag. Door het uitbesteden van uw infrastructuur bespaart u kostbare tijd, die u aan uw core business kunt besteden.

Security

Om succesvol gebruik te maken van cloud computing is het cruciaal om uw data goed te beveiligen. Daarom kan iedere VPC door ons op maat worden beveiligd. Voorkom dat uw data in verkeerde handen valt.

Gratis test VPC

Wat is nou een mooier moment om een gratis cloud te testen dan deze zomer? U kunt bij Interconnect flexibel en schaalbaar in de cloud werken, op een veilige en betrouwbare manier. In onze cloud is alles helder, dat is zonneklaar. Test daarom nu! U beschikt twee weken gratis over VPC van Interconnect.

Voordelen IaaS

  • Transparante maandelijkse kosten
  • Zeer schaalbare en flexibel af te nemen resources
  • Hoge beschikbaarheid van 99,9%
  • Optimale performance door tiered storage
  • Hosting in de eigen datacenters van Interconnect binnen Nederland
  • Duidelijke afspraken en zekerheid, vastgelegd in een Service Level Agreement