Interconnect staat bekend om het leveren van betrouwbaarheid en veiligheid op het gebied van connectiviteit, colocatie, cloud en security diensten. Het beschikt over twee eigen datacenters en heeft altijd de focus gehad op maximale betrouwbaarheid. De organisatie is daarom al jaren gecertificeerd voor onder andere ISO 9001, 14001, 27001, ISAE 3000/ SOC 2 type 2 en PCI-DSS level 1. Toch vond CEO en oprichter Rob Stevens van Interconnect dit niet genoeg. “Klanten hebben een toenemende behoefte naar verstrekkende continuïteit. Dat is begrijpelijk, want als wij onze diensten niet meer leveren, staan zij met lege handen.”

Stichting Continuïteit Interconnect

Interconnect is, als eerste in de IT-branche, gestart met het aanbieden van een bijzondere continuïteitsgarantie voor haar klanten. Dit geldt voor de IaaS en/ of datacenter klanten. Interconnect heeft daarom vanaf 1 januari 2018 de ‘Stichting Continuïteit Interconnect” opgericht. Deze stichting heeft als doel om ‘het continueren van de dienstverlening aan klanten van Interconnect’ en zal na een periode van zes jaar (na oprichtingsdatum) continuïteit garanderen voor maximaal zes maanden.

Neemt u cloud- en datacenterdiensten bij Interconnect af? Dan kunt u zonder extra kosten gebruik maken van deze garantie!
Neem voor meer informatie over deelname, voorwaarden en wat het u kan bieden contact op. U kunt contact opnemen met uw accountmanager of uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Bekijk hoe de stichting dit waarborgt in onderstaande animatiefilm:

Continuiteitsgarantie