MAXIMALE BETROUWBAARHEID

Interconnect staat bekend om het leveren van maximale betrouwbaarheid en veiligheid op het gebied van colocatie-, cloud-, connectiviteit- en securitydiensten. Deze betrouwbaarheid realiseren wij onder andere met redundante voorzieningen en diensten, zoals de Twin datacenter en Multi-site VPC. We garanderen het ook door certificeringen, zoals ISO 9001, ISO 27001 en ISAE 3000/ SOC2 type 2. 

Voor de absolute betrouwbaarheid gaat Interconnect graag nog een stapje verder met de continuïteitsgarantie. Als Interconnect zou omvallen (ondanks onze buitengewoon gezonde financiële status) dan zijn uw zaken overgeleverd aan een curator én is de betrouwbaarheid c.q. continuïteit van uw dienstverlening niet meer te garanderen. De continuïteitsgarantie van Interconnect biedt u dan voor maximaal 6 maanden continuïteit van uw diensten bij ons aan. Hiervoor hebben wij in januari 2018 de Stichting Continuïteit Interconnect opgericht.

VOORDELEN VAN DEZE GARANTIE VOOR U:

  • Kosteloze deelname* voor klanten en partners van Interconnect;
  • Maximaal 6 maanden gegarandeerde continuïteit;
  • Extra redundantie bij alle data in Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch;
  • Geen uitwijk meer nodig naar andere partijen om leveranciersredundantie te realiseren;
  • Geen tussenkomst van een curator bij faillissement van Interconnect.

WILT U HIERAAN DEELNEMEN?

Om kosteloos* voor deze garantie in aanmerking te komen, moet u een aansluitovereenkomst tekenen met de Stichting Continuïteit Interconnect. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail sales@interconnect.nl of telefoon 073 – 88 000 00. Of vul het onderstaande contactformulier in. En wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Voor sommige klanten en partners kan er een andere regeling van toepassing zijn. 

 

Lees hier het referentieverhaal met Indicia en de AWVN. De AWVN maakt al gebruik van deze unieke garantie.