Interconnect is bekend van het leveren van connectiviteit, colocatie, cloud services en security. Het bedrijf beschikt over twee eigen datacenters en heeft altijd de focus gehad op maximale betrouwbaarheid. De organisatie is daarom al jaren gecertificeerd voor onder andere ISO 9001, 14001, 27001, ISAE 3000 / SOC 2 type 2 en PCI-DSS level 1. Toch vond CEO en oprichter Rob Stevens van Interconnect dit niet genoeg. “Klanten hebben een toenemende behoefte naar verstrekkende continuïteit. Dat is begrijpelijk, want als wij onze diensten niet meer leveren, staan zij met lege handen.”

Stichting Continuïteit Interconnect

Interconnect is, als eerste in de IT-branche, gestart met het aanbieden van een bijzondere continuïteitsgarantie voor de IaaS en/ of datacenter klanten. Interconnect heeft vanaf 1 januari 2018 de ‘Stichting Continuïteit Interconnect” opgericht. Deze stichting heeft als doel ‘het continueren van de dienstverlening aan klanten van Interconnect’ en zal na een periode van zes jaar (na oprichtingsdatum) continuïteit garanderen voor maximaal zes maanden.

Neemt u cloud- en datacenterdiensten bij Interconnect af? Dan kunt u zonder extra kosten gebruik maken van deze garantie!
Voor meer informatie over deelname, voorwaarden en wat het u kan bieden kunt u contact opnemen met uw accountmanager of uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Bekijk hoe de stichting uw continuïteit waarborgt in onderstaande animatiefilm:

Continuiteitsgarantie