Breedbandverbindingen krijgen een steeds centralere, maar ook onzichtbare rol binnen uw bedrijfsprocessen. De cruciale rol van verbindingen wordt pas opgemerkt als de verbindingen niet meer aan uw behoeften voldoen, of erger nog: ze zijn niet meer actief. U gaat er namelijk vanuit dat het altijd werkt. Om uw verbindingen werkend te houden, is een stabiele, betrouwbare connectie onmisbaar.

Onafhankelijk advies

Het maakt u waarschijnlijk niets uit over welk netwerk uw zakelijke verbindingen (van zakelijk DSL en glasvezel) worden geleverd. U moet kunnen vertrouwen op de verbinding én op de service van uw leverancier. Daarom werkt Interconnect samen met verschillende netwerkleveranciers zoals KPN, Tele2, Eurofiber en lokale netwerken, zoals Glasvezel Eindhoven en Breedband Regio Eindhoven (BRE). Zo krijgt u altijd de best passende oplossing voor uw situatie, ongeacht de locatie(s) waar u bent gevestigd.

Eigen Glasvezelnetwerk

Interconnect beschikt, naast samenwerkingen met derden, ook over een groeiend, eigen glasvezelnetwerk. Dit betekent dat u in de regio’s Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch en tussen Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch gebruik maakt van de hoogwaardige, supersnelle glasvezelverbindingen van Interconnect. Daarnaast is het glasvezelnetwerk van Interconnect uitermate geschikt om uw datacenterdiensten, zoals private cloud of colocatie, te koppelen aan uw vestiging(en).

Redundantie

Door gebruik te maken van meerdere verbindingen op één locatie kunt u redundantie creëren. Hierdoor heeft u de hoogst mogelijke beschikbaarheid van uw verbinding. Mocht uw primaire verbinding (om welke reden dan ook) wegvallen, dan neemt de back-up verbinding de taak direct over. Dit gebeurt volledig automatisch, u heeft hier dus geen omkijken naar.

IP-VPN

Uw IP-VPN zorgt ervoor dat uw vestigingen over een afgeschermd netwerk met elkaar communiceren. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van het publieke internet, maar van het core netwerk van Interconnect. Op deze manier kunnen uw vestigingen belangrijke, gevoelige data met elkaar delen. Uiteraard kunt u ook datacenterdiensten, zoals Virtual Private Cloud (VPC) en Rackspace, opnemen in uw IP-VPN.

Glasvezel of DSL?

Alle voordelen op een rij!

  • Keuzevrijheid provider en onafhankelijk advies
  • Hoge uptime garanties dankzij het redundante core netwerk
  • Redundante verbindingen
  • Veilige IP-VPN verbindingen dankzij uitgebreid MPLS netwerk

Meer weten?

Download hier alles over connectivity