Certificeringen

ISAE 3000 / SOC 2 TYPE 2

Interconnect heeft zijn ISAE 3000 / SOC 2 type 2 assurancerapportage voltooid en bijbehorende verklaring verkregen. ISAE 3000 / SOC 2 type 2 geeft een onafhankelijk oordeel over de kwaliteitsaspecten (principles) ‘beveiliging’ en ‘beschikbaarheid’ van de datacenter en clouddiensten die Interconnect levert.


ISO 9000:2015, 27001:2013 & 14001:2015

Interconnect is ISO 9001:2015ISO 27001:2013 en ISO 14001:2015 gecertificeerd. Daarmee laat Interconnect zien dat het voldoet aan strenge eisen op het gebied van Kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging en milieumanagement. Tevens committeert Interconnect zich aan de doelstelling om deze zaken doorlopend te monitoren en te verbeteren.


MICROSOFT Gold partner

Interconnect is gespecialiseerd in het hosten van Microsoft oplossingen en heeft door haar jarenlange ervaringen veel kennis in huis. Dankzij die expertise heeft Microsoft Interconnect gecertificeerd als Gold Datacenter Partner voor het Windows platform. Een bevestiging van onze kennis en kunde.


VMWARE Principal partner

Voor haar gevirtualiseerde omgevingen werkt Interconnect met de innovatieve software van VMware. Deze keuze waarborgt de kwaliteit en performance van onze virtuele servers. Dankzij de opgedane kennis is Interconnect gecertificeerd als VMware Principal Partner.


REGISTRAR

Als registrar van de SIDN kan Interconnect direct bij de bron .nl domeinen registreren en verhuizen. Uw domeinnamen zijn bij Interconnect in goede handen.


PCI-DSS

De datacenters van Interconnect Eindhoven en ’s-Hertogenbosch zijn PCI-DSS gecertificeerd. PCI-DSS staat voor ‘Payment Card Industry Data Security Standard’ en stelt hoge eisen aan de beveiliging van creditcardgegevens. Als PCI-DSS Level 1 Service Provider kan Interconnect nu zijn klanten ondersteunen in hun PCI-DSS compliancy traject door de verantwoordelijkheid op zich te nemen voor een groot aantal requirements op het gebied van fysieke beveiliging en informatiebeveiligingsbeleid.


ALARM OVER IP

Breedbandverbindingen van Interconnect zijn geschikt voor het gebruik alarm over IP. Interconnect is hiervoor gecertificeerd door NCP (Nationaal Centrum voor Preventie).


VEEAM Gold partnership

Veeam is wereldwijd koploper op het gebied van intelligent databeheer. Als Internet Service Provider moet Interconnect klanten gegevensbeveiligingsservices bieden. Interconnect heeft een Gold Partnership met Veeam. Dus dit is goed gewaarborgd.