Vestiging plaats: Sint-Oedenrode, Noord-Brabant

Aantal medewerkers: 12

Branche: ICT-dienstverlener

Dienst van Interconnect: Colocatie

 

Onderhoud, ontwikkeling en ondersteuning op het gebied van ICT, daar staan de drie o’s van Drie-O Automatisering voor. Zij begrijpen dat ICT onmisbaar is binnen uw organisatie, maar ook dat ICT organisatie specifiek is. Al bijna 20 jaar leggen verschillende bedrijven en onderwijsorganisaties hun ICT vraagstukken bij Drie-O neer.

 

Samen groeien
Sinds de start van Drie-O in 1996 werken zij via een partnership samen met Interconnect.  Directeur Mark Wijgergangs is hier zeer tevreden over. “We begonnen als een kleine organisatie en waren op zoek naar een bedrijf dat domeinregistratie doet. Interconnect kwam toen al heel betrouwbaar uit het onderzoek van onze techneuten.” In de loop der jaren groeien beide bedrijven. Interconnect ontwikkelde zich als Internet Service Provider met eigen datacenters. Drie-O breidde zijn partnerdiensten bij Interconnect uit van domeinregistratie naar colocatie. Toen het nieuwe datacenter van Interconnect in Eindhoven werd geopend, verhuisde Drie-O ook mee.

 

Onderwijs kan geen uitval gebruiken
Drie-O heeft een breed klantenscala, van MKB tot onderwijs. Binnen het onderwijs heeft men het zogeheten ‘Serverloos School Concept’ ontwikkeld. Deze onderwijsondersteunende dienst biedt een online werkplek aan op basisscholen. Doordat de ICT dagelijks in de klas gebruikt wordt kan die absoluut geen uitval gebruiken.  Drie-O host deze infrastructuur, waar dagelijks duizenden leerlingen en leerkrachten in werken,  dan ook bij Interconnect, omdat kritische data altijd beschikbaar moet zijn. Wijgergangs voorspelt een mooie groei in de toekomst. “Een partnership is een mooi begrip, wij sparren echt met Interconnect. We spelen samen in op de vraag uit de markt. Ieder op zijn eigen gebied, maar wel samen.”