In een handomdraai uw data back-ups offsite opslaan. In geval van nood een snelle disaster recovery. Interconnect biedt de ideale combinatie. En die was nog nooit zo eenvoudig: angstaanjagend simpel zelfs. Interconnect realiseert een volledig redundante disaster recovery oplossing met Veeam Cloudconnect. De ideale combinatie voor het maken van lokale back-ups en het opslaan van een veilige kopie naar een extern datacenter.

Heeft u al een Veeam server op locatie? Dan is het nog makkelijker om gebruik te maken van Cloud Connect. Heeft u die nog niet? Geen probleem, wij voorzien u graag van vrijblijvend advies.
Wanneer u nu bij Interconnect uw Cloud Connect testlicentie afneemt, dan betaalt u nu geen setupkosten en maakt u één maand kosteloos gebruik van de oplossing. Bekijk hier de voorwaarden.

Eerst even testen?

Test met 250GB en 5VM’s voor de duur van 30 dagen. Na die tijd besluit u of u gebruik blijft maken van Cloud Connect. Bekijk hier de brochure.

Vraag hier uw test VEEAM Cloudconnect aan!

    Een betaalde versie van Veeam Availability Suite™, Veeam Backup & Replication™ of Veeam Backup Essentials™. Minimaal versie 8.