Interconnect is een internet service provider voor de zakelijke markt. Sinds 1995 ondersteunen wij IT professionals met het opzetten van betrouwbare IT oplossingen. Zekerheid en betrouwbaarheid staan daarbij centraal. Door onze expertise op het gebied van cloud, connectivity, datacenters en security richten onze klanten zich zorgeloos op hun kernactiviteiten.

Geschiedenis

In 1995 werd Interconnect door de broers Rob en Jeroen Stevens opgericht. Onder hun leiding is Interconnect uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 80 medewerkers. Het hoofdkantoor van Interconnect is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Sinds 2006 is daar ook het eerste datacenter gevestigd. In 2011 is het tweede datacenter van Interconnect geopend in Eindhoven. Nog altijd vormen Rob en Jeroen de directie van Interconnect.

Omdat wij onafhankelijk van derden opereren, zijn we in staat om altijd de strategische keuzes te maken die bijdragen aan de kwaliteit van onze diensten. Zo kunnen wij de continuïteit van onze diensten waarborgen. Het netwerk en de dienstverlening van Interconnect zijn door diverse instanties op het hoogste niveau gecertificeerd. Met 20 jaar ervaring kunnen wij uw organisatie als geen ander ondersteunen bij IT vraagstukken.

Missie

Interconnect is een professionele business partner voor een betrouwbaar IT-fundament en kritieke IT-infrastructuur.

Visie

Internet en alle toepassingen hiervan maken een steeds groter deel uit van het maatschappelijk leven. Zowel in het privé- als in het publieke domein is bijna geen activiteit meer denkbaar die niet direct of indirect door internet wordt gefaciliteerd. Hiermee gaat een grote hoeveelheid data gepaard die hard groeit en die alleen nog maar verder zal toenemen.

Door deze ontwikkelingen is de beschikbaarheid en integriteit van data van cruciaal belang, immers uitval van data kan leiden tot een behoorlijke maatschappelijke impact. Dit betekent dat de infrastructuren die deze data transporteren en opslaan te allen tijde beschikbaar moeten zijn en zijn beveiligd tegen ongeautoriseerd gebruik of verlies van gegevens.

Interconnect gelooft dat alleen een robuuste en veerkrachtige IT-infrastructuur aan deze eisen kan voldoen. Daarvoor zijn kennis, innovatievermogen en stabiliteit de belangrijkste succesfactoren. Kennis in de vorm van een Trusted Advisor om de juiste oplossing te koppelen aan de marktvraag, innovatievermogen om ook in de toekomst aan deze vraag te blijven voldoen in veranderende omstandigheden en stabiliteit door een zeer gericht investeringsbeleid in combinatie met een sterke financiële positie.

USP Interconnect