vExpert 2019

Op 7 maart is de announcement voor vExpert 2019 door VMware uitgebracht. Onze lead engineer Tom Verhaeg heeft deze titel voor het 6e jaar op rij mogen ontvangen.

vExpert is een benoeming die op jaarlijkse basis door VMware op individuele basis wordt uitgereikt. De titel kent een geldigheid van een jaar. VMware omschrijft waar ze naar zoeken in een vExpert als volgt: “We are looking for IT Professionals who are sharing their VMware knowledge and contributing that back to the community. The term “giving back” is defined as going above and beyond your day job.

Binnen Interconnect werken we intensief met VMware producten. Zo is (een groot gedeelte van) ons IaaS platform gebaseerd op VMware vSphere en hebben we een maatwerk propositie met VMware Horizon View. Ook het nieuwe IaaS platform van Interconnect, wat in 2019 het levenslicht gaat zien zal deels gebaseerd zijn op VMware technieken en producten. Door het actief bijdragen aan beta programma’s en het intern opleiden van medewerkers op de nieuwe ontwikkelingen van VMware kunnen we zeggen dat we bijdragen aan de community.

Deze benoeming onderschrijft de visie van Interconnect op het gebruik van enkel de allerbeste hard- en software. Binnen die visie past ook het ontwikkelen van hoogstaande technische kennis en het delen van deze kennis, zowel intern als extern.