Op 7 maart is de announcement voor vExpert 2019 door VMware uitgebracht. Onze lead engineer Tom Verhaeg heeft deze titel voor het 6e jaar op rij mogen ontvangen.

vExpert is een benoeming, die op jaarlijkse basis door VMware op individuele basis wordt uitgereikt. De titel kent een geldigheid van een jaar. VMware omschrijft een vExpert als volgt: “We are looking for IT Professionals who are sharing their VMware knowledge and contributing that back to the community. The term “giving back” is defined as going above and beyond your day job.

Binnen Interconnect werken we intensief met VMware producten. Zo is (een groot gedeelte van) ons IaaS-platform gebaseerd op VMware vSphere. We hebben een maatwerk propositie met VMware Horizon View. Ook het nieuwe IaaS-platform van Interconnect, dat in 2019 gelanceerd wordt. zal deels gebaseerd zijn op VMware technieken en producten. Door het actief bijdragen aan beta programma’s en het intern opleiden van medewerkers, dragen we bij aan deze community.

Deze benoeming onderschrijft de visie van Interconnect op het gebruik van alleen de allerbeste hard- en software. Binnen die visie past ook het ontwikkelen van hoogstaande technische kennis. En het delen van deze kennis, zowel in- als extern.