Interconnect neemt voor u graag het werk in het datacenter uit handen wanneer u zich wilt focussen op de kernactiviteiten van uw organisatie. Wij beschikken over veel ervaring op het gebied van rackinrichting en migratie. Ons team van Certified Datacenter Professionals kan met “Smart Hands” een breed scala aan werkzaamheden voor u uitvoeren.

Rack & Stack

Met Smart Hands, ook wel bekend als Rack & Stack, voert Interconnect werkzaamheden uit aan uw netwerkapparatuur, storage systemen en/of servers. Hierbij moet u denken aan de inspectie van fysiek hardware, labelen van bekabeling en de inrichting van het rack. Dit bespaart u tijd en kosten! Voordat de hardware fysiek geïnstalleerd wordt, zal een Datacenter Engineer eerst een visuele inspectie en controles op de testbank uitvoeren. De installatie zal altijd volgens uw opgave uitgevoerd worden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Migratie services

Naast rackinrichting gaan wij voor u nog een stap verder. Hardware migreren is vaak een complex project. Wij begrijpen als geen ander dat dit zorgvuldig aangepakt moet worden. Om deze reden bieden wij ondersteuning gedurende het gehele migratietraject aan, inclusief projectmanagement. Om de migratie goed voor te bereiden, zal er eerst een inventarisatie van uw (on-premise) omgeving plaatsvinden. Hierdoor worden mogelijke risico’s vroegtijdig gesignaleerd en geëlimineerd. Het transport van de fysieke hardware wordt uitgevoerd door onze gespecialiseerde partners. Hiermee heeft u de garantie dat uw hardware goed beveiligd en desgewenst verzekerd wordt vervoerd.

Remote support

Smart Hands kan 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch of per e-mail worden aangevraagd. De werkzaamheden worden dan binnen 24 uur uitgevoerd. Hierdoor ondersteunen wij u optimaal wanneer het u het beste uitkomt.

Vragen?

Wilt u meer informatie over Smart Hands ontvangen? Neem dan contact op met onze afdeling sales via sales@interconnect.nl of 073 88 000 00.