We zijn deze keer in gesprek met Toine van Waes. Hij is al geruime tijd Pre-sales consultant. We praten met hem over zijn werkzaamheden en waarom hij trots is om bij Interconnect te werken.

Toine van Waes vertelt ons over zijn werkzaamheden: “Als Pre-sales consultant stem ik in- en extern technische totaaloplossingen af. Bijvoorbeeld met klanten, partners, sales, techniek en product management.”

Toine van Waes

STEEDS EEN ANDERE CASE OM OP TE PAKKEN!

“De afgelopen jaren zijn de ontwikkelingen in de techniek heel snel gegaan. Nieuwe technische IT-vraagstukken bij relaties zijn daardoor complexer geworden. Met name het onderling koppelen van verschillende diensten, zoals Virtual Private Cloud, Public cloud, Rackspace, Kubernetes as a services en verbindingen. Elke businesscase is weer anders en vormt een combinatie van standaard diensten gecombineerd met maatwerk. Dit onderling afstemming met alle betrokken, vind ik erg leuk. Ik haal veel voldoening uit teamwork. Het zijn steeds andere vragen waar we ons mee bezighouden. Dit biedt mij veel afwisseling, is een uitdaging en het biedt mij de mogelijkheid om me steeds verder door te ontwikkelen.”

WHITEBOARD SESSIE

Toine gaat verder over een prijs waar hij trots op is. “Afgelopen jaar was ik de winnaar van de VMware whiteboard challenge. Dit was een mooie afsluiting van een VMware training, waar ik nog dagelijks profijt van heb.”

FAMILIEBEDRIJF MET KORTE LIJNTJES

Toine werkt graag bij Interconnect. Hij vertelt hij ons waarom. “Vooropgesteld natuurlijk de goede sfeer binnen het bedrijf. Dat is ook één van redenen, dat ik er al 13 jaar werk. Het is een familiebedrijf met korte lijntjes tussen directe collega`s en directie. Verder is er buiten het zakelijke ook aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), Zo ondersteunt Interconnect inmiddels voor de zesde keer op rij mijn deelname aan de Alpe d’HuZes. Niet alleen met een donatie, maar ook met support van direct collega`s op locatie. “

De grootste kracht van Interconnect volgens Toine is: “Betrokkenheid op meerdere vlakken. Interconnect is betrokken met klanten, medewerkers, leveranciers en techniek. Kortom, een professionele datacenter- en cloudspecialist waar betrouwbaarheid en continuïteit van de dienstverlening centraal staan. “