Naar aanleiding van meerdere klantverzoeken heeft ons innovatieteam in nauwe samenwerking met sales, engineering en het customer serviceteam een nieuwe variant van het Cloud Director platform beschikbaar gemaakt. Deze nieuwe dienst, genaamd “Co-managed Virtual Datacenter”, maakt het mogelijk om binnen een Single-Site Virtual Datacenters de firewall volledig in eigen beheer te nemen.

Waarom Co-managed?

‘Co-managed’ houdt in dat Interconnect zorgt voor het beheer van bijna alle infrastructurele componenten van de cloudomgeving, met uitzondering van de firewall. U heeft dus zelf de keuze over het type firewall. En u kunt bijvoorbeeld zelf bepalen hoe deze geconfigureerd wordt of wanneer er onderhoudstaken moeten plaatsvinden.

Wat zijn de voordelen?

U kunt nu een eigen (soft) firewall gebruiken en de beschikbare firewall kennis van Interconnect inzetten om snel en naar eigen inzicht security vraagstukken te beantwoorden. Een “next-gen” firewall integreren voor een klant die hoge eisen stelt? Geen probleem! Hieronder de voordelen op een rijtje:

  • Meer controle over de beveiliging van uw omgeving.
  • Het type firewall afstemmen op uw specifieke situatie.
  • Onderhoud verrichten op eigen geplande tijden.
  • Beheer zelf de beleidsregels die de toegang tot het netwerk regelen.

Kortom, u kunt nu kiezen voor nog meer maatwerk bij Interconnect.

Dat het IT-landschap een dynamisch landschap is, weten wij als geen ander. Juist om deze reden is het belangrijk dat wij onze Interconnect diensten “innoveren” om in te spelen op uw wensen en behoeftes. U speelt namelijk een belangrijke rol om de juiste koers voor onze dienstverleningen te bepalen.

Een advies op maat?

Laat het ons weten als u hulp nodig heeft bij het uitdenken van uw IT-security strategie. Wij zullen u met onze experts begeleiden in dit gehele proces.