We zijn deze keer in gesprek met Nelly Ina Wae Smal-Soumete. Zij is Software Tester bij Interconnect. Ze vertelt ons graag over haar werkzaamheden en de kracht van Interconnect.

Nelly Ina Wae Smal-Soumete begint enthousiast te vertellen. “Ik ben Software Tester bij Interconnect en ben verantwoordelijk voor zowel het handmatig als het automatisch testen van de diverse applicaties die door de ontwikkelaars worden gemaakt. Het leukste van mijn werk is dat ik indirect werk met producten en diensten die Interconnect aanbiedt aan zijn klanten. Met mijn werk lever ik ook een belangrijke bijdrage aan het beheren, inzichtelijk en toegankelijk maken van die producten en diensten. Ik zorg voor een stukje continuïteit en efficiëntie zowel voor Interconnect als voor onze klanten.”

HET IS SOMS EEN FLINKE PUZZEL!

Nelly Ina Wae vertelt graag wanneer zij trots op haar werk is. “We hebben net een nieuwe module voor één van onze applicaties afgerond. Hiervoor is het nodig om goed gestructureerd te testen. Gestructureerd werken is niet mijn sterkste punt, dus ik moest er wel met mijn ‘koppie’ bij blijven. Gestructureerd testen vraagt ook veel voorbereiding. Vaak is de uitvoering binnen no-time uitgevoerd. Ik heb dagen en weken besteed aan de voorbereidingen van deze test. Desondanks is het me wel gelukt om goede testgevallen te bedenken en heb ik er veel over kunnen afstemmen met mijn collega’s. Het was een flinke puzzel. Maar toch is de ontwikkeling van die nieuwe module het leukste wat ik tot nu toe heb mogen testen. Het heeft me in een enkel geval een slapeloze nacht opgeleverd, maar als ik deze applicatie weer moet testen dan doe ik dit graag met hart en ziel!.”

Nelly Ina Wae Smal

GOED ZORGEN VOOR KLANTEN EN MEDEWERKERS

Bij Interconnect kan Nelly Ina Wae merken dat zij goed voor hun medewerkers zorgen. “Niet alleen voor de klanten maar ook voor de medewerkers. Door de jaren heen zijn ze gegroeid en uitgebreid! Dit jaar gaan we verhuizen naar een ander nieuw bedrijfspand en ook daarin kun je merken dat er goed voor ons gezorgd gaat worden. Er zijn fijne voorzieningen voor ons geregeld. Niet alleen tijdens werktijd maar ook als we even stoom willen afblazen. Dat is in het huidige kantoorpand overigens ook prima geregeld. Er zal in ieder geval in het nieuwe pand niets aan ontbreken.“, vervolgt ze haar verhaal.

“De grootste kracht van Interconnect is de expertise die het bedrijf uitstraalt. De deskundigheid en de manier waarop Interconnect hun diensten uitdraagt. Niet alleen naar klanten maar ook naar de medewerkers toe. Ze weten waar ze voor staan en waar ze het over hebben. Niet alleen in hun expertise zoekt Interconnect contact met leveranciers en klanten, maar ook naar nieuwe klanten toe. Maar ook maatschappelijk zoekt Interconnect steeds meer naar andere mogelijkheden om een bijdrage te leveren. Zodat we meer zijn dan alleen een aanbieder van datacenter- en clouddiensten.”

TIPS

Nelly Ina Wae wil graag nog tips met de lezers delen. “Ik zeg altijd: maak het voor jezelf altijd gemakkelijk. Al is het in je eigen voordeel. Zelfs tijdens werktijd is een stukje self-care belangrijk. Zorg dat je aan het eind van de dag niets meer hoeft te onthouden. Schrijf het ergens op, in je agenda, op post-its, in je notitieboek etc. Tegen de tijd dat je thuis bent kun je beter genieten van je avond en/ of weekend. Dat zorgt voor een goede afsluiting van je werkdag.”, beëindigt ze haar verhaal.