We zijn deze keer in gesprek met Rick van Ginkel. Hij is Service Delivery Manager bij Interconnect. Hij vertelt ons graag over zijn functie en de kracht van Interconnect. Rick van Ginkel

Rick begint enthousiast te vertellen over zijn functie: “Sinds een jaar ben ik werkzaam binnen Interconnect als Service Delivery Manager. Als Service Delivery Manager ben ik verantwoordelijk voor het tijdig opleveren van de orders en het team van het Service Delivery medewerkers. Hierdoor sta ik in contact met alle afdelingen binnen Interconnect om alles van A tot Z te regelen voor de klant.”

Wat maakt jou trots?

“Ik ben trots als ik ervoor kan zorgen dat de order van een klant op de juiste manier wordt opgeleverd. Tevens ook nieuwe klanten het goede gevoel geven dat ze onderdeel worden van ons Brabantse familiebedrijf. Daarnaast heb ik in het begin, toen ik net kwam werken bij Interconnect, mezelf beziggehouden met het papierloos werken. Sinds een aantal maanden werken wij als afdeling Service Delivery bijna geheel papierloos. Hierdoor kunnen we efficiënter werken. Ik ben hier ook trots op, dat ik dit succesvol heb opgepakt.”, vervolgt Rick zijn verhaal.

Wat is de grootste kracht van Interconnect?

Rick vertelt: “De mensen die al jarenlang bij Interconnect werken en die je alle in en outs kunnen vertellen over het bedrijf, de diensten, klanten en leveranciers. Dat is erg fijn en zorgt voor vertrouwen.  Interconnect geeft je verder de kans om jezelf vanaf het begin goed te voelen binnen het bedrijf. Als je ideeën hebt kun je deze ook uitwerken en er wordt ook echt naar je geluisterd. Dat zorgt voor verbinding.”