We zijn deze keer in gesprek met Leo Vogel. Leo is ZZP’er en ondernemer en werkt sinds een jaar aan verschillende opdrachten voor Interconnect Services B.V. Hij vertelt ons graag over zijn rol en hoe hij het werken voor Interconnect Services als interimmer ervaart.

Leo start enthousiast met zijn verhaal: “Ruim een jaar geleden kwam ik naar Interconnect toe om als interim product manager in een paar maanden een belangrijk project voor het datacenterportfolio verder van de grond te trekken. Maar gedurende deze periode werd al snel duidelijk dat er veel meer werk is in de aanloop naar de verhuizing begin 2023 naar een nieuw hightech datacenter in ’s-Hertogenbosch. Zo kwamen er steeds nieuwe opdrachten bij en loop ik hier nu al ruim een jaar rond”.

Hoe ervaar je het werken voor Interconnect?

“Ik werk dagelijks met diverse Interconnect collega’s en ervaar een prettige sfeer in het bedrijf. Men ziet mij als een directe collega en iedereen is erg open en zeer behulpzaam. Wat vooral opvalt is de passie voor klanten en de verbondenheid met het bedrijf. Veel medewerkers werken hier al jaren en hebben de groei van Interconnect meegemaakt.

Wat vind je leuk aan je opdracht bij Interconnect?

“De Interconnect medewerkers waar ik mee werk hebben allemaal een brede verantwoording en vullen hun rol voor een groot deel zelf in. Men is allemaal in het klein een ondernemer binnen de onderneming en voelt zich erg verantwoordelijk. Hierdoor kun je relatief snel schakelen. Daarnaast was de datacenterwereld nieuw voor mij en heb ik dit jaar veel geleerd over de techniek en systemen in datacenters. Leuk is ook dat ik van buiten tegen een aantal zaken soms net iets anders aan kijk dan de collega’s. Een frisse blik wordt zeer gewaardeerd.

Wat is volgens jou de grootste kracht van Interconnect?

“Het is duidelijk dat de roots van het bedrijf in de techniek en IT liggen en dat de broers het bedrijf samen met hun medewerkers groot hebben gemaakt. De grote kracht van Interconnect is dan ook de knowhow en ervaring om een heel betrouwbare dienstverlening te leveren. Deze is zeer stabiel. Het bedrijf is ook flexibel om samen met hun klanten de best passende omgeving in te richten voor hun bedrijfskritische IT-systemen. Maatwerk is eerder standaard dan uitzondering. Dit onderscheidt Interconnect van landelijke datacenters en andere cloud service providers die vaak onderdeel zijn een grotere onderneming.”

Heb jij misschien nog tips voor onze lezers?

“Ga eens kijken bij de vacatures van Interconnect. Het bedrijf groeit en verhuist eind van het jaar naar een heel mooi nieuw kantoor, ingericht om op een prettige manier samen te werken. Er zijn nog veel nieuwe medewerkers nodig. Onder andere product managers😊.”, beëindigt Leo Vogel zijn verhaal.