We zijn deze keer in gesprek met Jack Thiesen. Hij is gestart bij Interconnect als Accountmanager en hij vertelt hier graag meer over.

Jack Thiesen begint enthousiast te praten. “Mijn functie is erg divers, onder andere verzorgen, initiëren en ondersteunen van alle communicatie met nieuwe relaties (prospects) van Interconnect. Verder coördineren en uitvoeren van alle werkzaamheden voortvloeiend uit het onderhoud van de contacten met (potentiële) klanten. Als Accountmanager koude acquisitie ben ik verantwoordelijk voor contact met (potentiële) klanten en verkoop- en marketing ondersteunende werkzaamheden. Mijn grootste uitdaging is om via ☎ en 📧 ‘deuren te openen voor mijn collega’s van sales die voor andere concullega’s gesloten blijven’ met ‘new business’ kansen voor Interconnect als resultaat👌!

Veel ervaring binnen sales

Jack vertelt graag wat hij in zijn succesvolle carrière al gedaan heeft. “Sinds 2008 is het mijn specialisme om via telefoon en e-mail contacten te leggen met diverse prospects. Ik benader hiervoor leden van managementteams, directies en bestuurders om op het juiste moment afspraken in te plannen voor mijn collega’s van sales. Daarvoor heb ik ruim 25 jaar als buitendienst medewerker ‘new business’ ervaring opgedaan in de ICT-branche. Dus die kennis en ervaring kan ik nu perfect toepassen in mijn huidige job bij Interconnect.”

Onafhankelijk en financieel sterk

Jack gaat verder over de kracht van Interconnect. “Interconnect is een echt familiebedrijf, onafhankelijk en financieel gezond. Ze bestaan sinds 1995 en er is autonome groei sinds de oprichting. Het is de grootste datacenter- en cloudspecialist van Zuid-Nederland met twee state-of-the-art datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Ik ben blij dat ik hier nu ook aan de toekomst mee kan bouwen.”