Gisteravond heeft Interconnect tijdens de Veeam Partner Summit de prestigieuze award voor beste VCSP Partner in ontvangst mogen nemen! Deze award gaat naar de partner, die verantwoordelijk is voor het hoogst aantal Veeam Cloud Connect Backup Reported VMS. En de meeste groei van gerapporteerde VMS laat zien.

De oplossingen van Veeam passen naadloos in het portfolio van Interconnect en dragen bij aan de snelle groei van deze organisatie. Interconnect is een internet service provider voor de zakelijke markt gevestigd in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Indirect Sales manager Elwin Sterk en Marketing manager Maartje van Alem van Interconnect nemen trots de prijs in ontvangst.

Elwin Sterk: “Veeam is een zeer betrouwbare speler in de markt voor databeschikbaarheid. Veeam investeert veel in haar partners en de innovatie van de producten. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten oplossingen te bieden, die tegemoetkomen aan een duidelijke behoefte uit de markt. Namelijk continue beschikbaarheid van IT-diensten.” Aldus Elwin Sterk.

VEEAM award 2016 Interconnect

De VEAAM partner award 2016 die Interconnect heeft gekregen.