Interconnect Services BV, top private IaaS Provider, introduceert per 1 april een nieuw logo. Na 23 jaar wordt gekozen voor een nieuw logo. Een strak en zakelijk logo, dat staat voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van het bedrijf, passend bij de focus van de IaaS leverancier.

Het nieuwe logo maakt deel uit van de nieuwe huisstijl, die zowel op de fysieke locaties, als online is doorgevoerd. Interconnect, van origine internet service provider uit ’s-Hertogenbosch, startte in 1995 met het bekende rood-blauw-gele speelse logo. De omvang van de organisatie en haar klanten is inmiddels zo vergroot (locaties zijn meerdere malen zelfs verviervoudigd) dat het logo niet langer kon achterblijven.

Trusted advisor
Internet en alle toepassingen hiervan maken een steeds groter deel uit van het maatschappelijk leven. Hiermee gaat een grote hoeveelheid data gepaard, die hard groeit en die alleen maar verder zal toenemen. Interconnect gelooft dat alleen een robuuste en veerkrachtige IT-infrastructuur aan deze eisen kan voldoen. Daarvoor zijn kennis, innovatievermogen en stabiliteit de belangrijkste succesfactoren.

Kennis in de vorm van een trusted advisor om de juiste oplossing te koppelen aan de marktvraag. Innovatievermogen om ook in de toekomst aan deze vraag te blijven voldoen in veranderende omstandigheden. En stabiliteit door een zeer gericht investeringsbeleid in combinatie met een sterke financiële positie. Dat is Interconnect.