IaaS-specialist Interconnect is een van de vijf genomineerden voor de titel ‘Best Cloud VMware Partner of the Year 2018’. Dit is een van de zeven categorieën van de partner-awards die VMware jaarlijks uitreikt. Met de onderscheidingen onderstreept de virtualisatie softwareleverancier het belang van zijn partnernetwerk, dat een cruciale rol speelt in het zakelijke succes van het bedrijf. De winnaars in de zeven categorieën worden op 14 februari bekendgemaakt tijdens het VMware Partner Award Event in Utrecht.

“Wij zijn erg blij met deze nominatie, die opnieuw onderstreept dat we als volledig Nederlandse partij een prominente rol spelen in de Cloud dienstverlening”, zegt Rob Stevens, algemeen directeur van Interconnect. “De nominatie sluit perfect aan bij onze notering in 2018 in de lijst van topleveranciers van IaaS-diensten in Nederland. Daarin waren we na Microsoft Azure en AWS de populairste IaaS-aanbieder in Nederland. En waren we in de top tien de enige puur Nederlandse speler.

Een belangrijke reden voor ons succes is een compleet nieuw private IaaS-platform, dat we momenteel ontwikkelen om de snelle groei van de laatste jaren optimaal te ondersteunen. Dit nieuwe platform zal in 2019 live gaan en is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van automatisering. Hiermee kunnen we het groeiend aantal VM’s en de sterke vraag naar onze storage nog beter opvangen. Binnen dit platform speelt de robuuste en betrouwbare VMware-technologie een cruciale rol. Wij werken al jaren succesvol samen met VMware en kijken ernaar uit om dat in de toekomst te blijven doen.”