De huidige energiecrisis beheerst op dit moment de media. Het gaat dan vaak om de gasprijzen, maar ook de stroomtarieven zijn fors hoger. En dat heeft direct effect op onze activiteiten als datacenter- en cloudspecialist. Immers, de stroomprijs is een belangrijk onderdeel van onze kostprijs.

U betaalt nooit te veel

Omdat de stroomprijzen erg fluctueren, kunnen we de tarieven helaas niet voor langere tijd vastzetten. Daarom hebben we vanaf 2021 gekozen voor een methodiek met een toeslag op de vaste prijs. Deze toeslag baseren we op de gemiddelde stijging of daling van de stroomprijs op de stroomhandelsmarkt. U krijgt minimaal 30 dagen van tevoren van ons te horen wat u in het komende kwartaal gaat betalen. Zo betaalt u nooit te veel, omdat we de toeslag ook automatisch verlagen als de stroomprijs daalt.

We doen het op deze manier anders dan vele andere partijen in de markt die met terugwerkende kracht alsnog heffingen doorberekenen aan hun klanten. Dat kan zorgen voor vervelende verrassingen. Met onze aanpak kan dat niet gebeuren.

Overstappen naar Interconnect?

Bent u momenteel aan het nadenken over een migratie naar een ander datacentrum doordat u meer zekerheid zoekt wat betreft tarieven dan uw huidige provider kan bieden? Dan hebben wij een aantrekkelijk aanbod voor u? We bieden u een tegemoetkoming in de verhuiskosten en rekenen geen kosten voor rackspace tijdens de verhuizing. Wilt u meer informatie over dit aanbod en onze maatwerk oplossingen? Bel ons nu via 073 – 88 000 00 of stuur een e-mail naar info@interconnect.nl.