Op dinsdag 13 juni vindt de jaarlijkse Nationale Datacenter Dag plaats. Dit jaar opent Interconnect in Eindhoven weer haar deuren. Bent u benieuwd naar onze datacenters en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Tijdens de Nationale Datacenter Dag nemen wij u mee naar het hart van onze organisatie tijdens een fysieke rondleiding door ons datacenter in Eindhoven. U komt te weten welke technologieën wij gebruiken om een hoge betrouwbaarheid te garanderen (uptime garantie van 99,9%), hoe wij ruimte bieden voor elk type organisatie en hoe wij bijdragen aan een digitale, duurzame samenleving.

Hoe onmisbaar is AI voor uw zakelijk succes?

Naast de rondleiding tijdens de Nationale Datacenter Dag, zorgen wij voor een informatief en innoverend programma. Ook dit jaar hebben wij een externe spreker uitgenodigd om u mee te nemen in een actueel thema. Dit jaar het het veelbesproken thema Artificial Intelligence (A.I.).

Internationale spreker

Dit jaar spreekt Carlo van de Weijer, manager van het AI instituut aan de Universiteit Eindhoven, bij ons. Hij is een internationale spreker op het gebied van exponentiële technologie en de toekomst van hightech. In zijn presentaties trekt Carlo interessante parallellen met de opeenvolgende veranderingen in een diversiteit van branches en de maatschappij.

Programma

Wij zijn momenteel druk bezig met het finaliseren van het programma. Houd deze pagina in de gaten voor verdere updates rondom het thema en de tijdsindeling van de Nationale Datacenter Dag.

Inschrijven

Op 13 juni 2023 bent u van harte welkom in ons datacenter in Eindhoven. Belangrijk: voor toegang tot het datacenter is geldige legitimatie (paspoort, rijbewijs of ID) noodzakelijk.

Nieuwsgierig? U kunt zich inschrijven via https://www.interconnect.nl/nationale-datacenterdag-2023/.