Op dinsdag 13 juni vindt de jaarlijkse Nationale Datacenter Dag plaats. Dit jaar opent Interconnect in Eindhoven weer haar deuren. Bent u benieuwd naar onze datacenters en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Onze dienstverlening 

Tijdens de Nationale Datacenter Dag nemen wij u mee naar het hart van onze organisatie tijdens een fysieke rondleiding door ons datacenter in Eindhoven. U komt te weten welke technologieën wij gebruiken om een hoge betrouwbaarheid te garanderen (uptime garantie van 99,9%), hoe wij ruimte bieden voor elk type organisatie en hoe wij bijdragen aan een digitale, duurzame samenleving. 

Hoe onmisbaar is AI voor uw zakelijk succes?

Naast de rondleiding tijdens de Nationale Datacenter Dag, zorgen wij voor een informatief en innoverend programma. Ook dit jaar hebben wij een spreker uitgenodigd om u mee te nemen in het veelbesproken thema Artificial Intelligence (A.I.).

Internationale spreker
Dit jaar spreekt Carlo van de Weijer, manager van het AI instituut aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij is een internationale spreker op het gebied van exponentiële technologie en de toekomst van hightech. In zijn presentaties trekt Carlo interessante parallellen met de opeenvolgende veranderingen in een diversiteit van branches en in de maatschappij.

Programma

Het programma van de Nationale Datacenter Dag bij Interconnect is als volgt:
13:30 – Inloop bezoekers Nationale Datacenter Dag
14:00 – Rondleidingen door het datacenter van Interconnect
15:15 – Presentatie over Interconnect door mede-eigenaar Rob Stevens
15:30 – Presentatie Carlo van de Weijer
16:30 – Borrel
17:30 – Einde programma

Adres en routebeschrijving

Het adres van ons datacenter in Eindhoven is:
Interconnect Services B.V.
Park Forum 1041 (Bedrijfsnummer 6020) in Eindhoven

De voor u snelste route naar ons datacenter in Eindhoven vindt u hier.

Inschrijven  

Op 13 juni 2023 bent u van harte welkom in ons datacenter in Eindhoven. Belangrijk: voor toegang tot het datacenter is geldige legitimatie (paspoort, rijbewijs of ID) noodzakelijk. 

Nieuwsgierig? Schrijf u nu in via onderstaand formulier.

 

Inschrijving Nationale Datacenter Dag 2023