Bezoek het grootste datacenter van Zuid-Nederland tijdens de Nationale Datacenter Dag

Met elkaar produceren we dagelijks heel veel data. Denk maar eens aan het bijwonen van een online vergadering via MS Teams, het doen van een betaling via internetbankieren, het versturen van een e-mail of het uploaden van een document naar de cloud. Voor het gebruik van deze online diensten zijn datacenters nodig die zorgen voor onze digitale IT infrastructuur. Maar wat gebeurt er nou precies in een datacenter? Om daar achter te komen, kunt u tijdens de Nationale Datacenter Dag op dinsdag 9 november het datacenter van Interconnect in Eindhoven bezoeken.

Nationale Datacenter Dag 2021
De branche organisatie Dutch Data Center Association (DDA) organiseert al meerdere jaren de Nationale Datacenter Dag. Tijdens deze dag openen datacenters hun deuren voor het zakelijke publiek. Ook Interconnect doet daar dit jaar weer aan mee. Dit jaar vindt de Nationale Datacenter Dag plaats op dinsdag 9 november met als thema ‘De nieuwe economie is digitaal, duurzaam en met gezonde groei’.

Aanmelden
Wij nemen u graag mee naar het hart van onze organisatie tijdens een fysieke rondleiding door ons datacenter in Eindhoven. Tijdens de Nationale Datacenter Dag verzorgen we twee rondleidingen. Bij uw aanmelding via onderstaand formulier kunt u aangeven welke tijd uw voorkeur heeft.


Disclaimer

Deelname aan de Nationale Datacenter Dag is enkel bedoeld voor zakelijke bezoekers. De rondleidingen vinden plaats in ons datacenter in Eindhoven:

Interconnect Datacenter Eindhoven
Park Forum 1041
5657 HJ Eindhoven