Nationale Datacenterdag 2019

Wij willen u hartelijk danken voor het mede mogelijk maken van een succesvolle Nationale Datacenterdag 2019. We kregen positieve reacties op de presentaties, goede interacties tijdens de rondleidingen en tevreden gezichten tijdens de lunch. Wilt u toch nog zo vriendelijk zijn onderstaande korte enquête in te vullen zodat wij dit kunnen meenemen voor volgend jaar?

Enquete Nationale Datacenterdag 2019

    Rob Stevens - Interconnect
    Remco Hobo - Infradata
    Robert Doornbos
  • Deze website is beveligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.

In ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven staan de high tech datacenters van Interconnect. Deze bieden ruimte voor organisaties van elk formaat. Of u nu een enkele server wilt plaatsen of een volledige zaal wilt gebruiken, wij helpen u graag om de bereikbaarheid van uw organisatie en klanten zeker te stellen. Dit kan allemaal bij Interconnect.

DDADeze datacenters zijn aangesloten bij de Dutch Datacenter Association (DDA), die tevens op deze dag het Dutch Datacenter Report presenteert, een kwantitatief overzicht van de Nederlandse multi-tenant datacenter markt. De Dutch Datacenter Association verbindt de marktleidende datacenters in Nederland met als missie het versterken van de economische groei en het profileren van datacenters in de samenleving.