Nationale Datacenterdag 2019

Na het grote succes van de vorige edities, wordt ook dit jaar de Nationale Datacenterdag georganiseerd. De uitgelezen gelegenheid voor geïnteresseerden om een kijkje te nemen in het high-end datacenter van Interconnect in Eindhoven, een bijzondere rondleiding is mogelijk na deze presentaties. Deze dag wordt georganiseerd door Juniper, Infradata en Interconnect. Als unieke keynote speaker komt voormalig Formule 1 autocoureur Robert Doornbos een inspirerende sessie houden over het cruciale belang van data in de Formule 1!

Data in de F1 is erg belangrijk geworden. Wat doet men met al die data? Hoeveel mensen zijn hier mee bezig en wat analyseren ze allemaal? En hoe belangrijk het is dat die data altijd -én ook supersnel- beschikbaar is? Wat gebeurt er als de IT omgeving uitvalt tijdens of voor de race, kan men dan überhaupt nog wel racen?

Dinsdag 11 juni van 10:00 – 12:30 uur

Inschrijven Nationale Datacenter Dag 2019


Denk aan het meebrengen van een geldige identiteitskaart voor toegang!

 

In ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven staan de high tech datacenters van Interconnect. Deze bieden ruimte voor organisaties van elk formaat. Of u nu een enkele server wilt plaatsen of een volledige zaal wilt gebruiken, wij helpen u graag om de bereikbaarheid van uw organisatie en klanten zeker te stellen. Dit kan allemaal bij Interconnect.

DDADeze datacenters zijn aangesloten bij de Dutch Datacenter Association (DDA), die tevens op deze dag het Dutch Datacenter Report presenteert, een kwantitatief overzicht van de Nederlandse multi-tenant datacenter markt. De Dutch Datacenter Association verbindt de marktleidende datacenters in Nederland met als missie het versterken van de economische groei en het profileren van datacenters in de samenleving.