Betrouwbaarheid, betrokkenheid en behulpzaamheid staan centraal in de dienstverlening van Interconnect. Dat doen we door organisaties en mensen met elkaar te verbinden. Vanuit die filosofie sponsort Interconnect diverse kleine en grote initiatieven. Zowel in onze thuisstad ’s-Hertogenbosch als daarbuiten.

MUZIEK

Met een bezoekersaantal van meer dan 50.000 mensen is Paaspop één van de grootste festivals van Nederland. Interconnect verzorgt vanaf 2016 dankzij supersnelle connectiviteit voor een stabiele internetverbinding op dit event in Schijndel.

SPORT

Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch is op dit moment één van de toonaangevende hockeyverenigingen in Nederland. Dankzij de glasvezelverbinding van Interconnect heeft hockeyclub ’s-Hertogenbosch onder andere de live streaming van haar top hockeywedstrijden mogelijk kunnen maken. Zo is de EuroHockey Club Champions Cup 2014 wel 24.000 keer wereldwijd bekeken!

CULTUUR

De Sint-Janskathedraal in ‘s-Hertogenbosch is één van de mooiste monumenten van ons land. Interconnect is trots een bijdrage te mogen leveren om het cultureel erfstuk de Sint Jan in stand te houden.