Sponsoring Interconnect

Bereikbaarheid, zekerheid en behulpzaamheid staan centraal in de dienstverlening van Interconnect. Dat doen we door organisaties en mensen met elkaar te verbinden. Vanuit die filosofie sponsort Interconnect diverse kleine en grote initiatieven. Zowel in onze thuisstad ’s-Hertogenbosch als daarbuiten.

Muziek

Met een bezoekersaantal van meer dan 50.000 mensen is Paaspop één van de grootste festivals van Nederland. Interconnect verzorgt vanaf 2016 dankzij supersnelle connectiviteit voor een stabiele Internet verbinding.

Gezondheid

In de strijd tegen diverse ziekten en de hoop op genezing sponsort Interconnect verschillende projecten. Zo fietst Toine van Waes (Pre-Sales Consultant Interconnect) sinds 2013 mee voor Alpe d’Huzes, gesponsord door Interconnect. Ook Stichting Zonnekind, Villa Pardoes en stichting Enerzjiek kunnen al jaren op de steun van Interconnect rekenen.

Sport & Cultuur

Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch is op dit moment één van de toonaangevende hockeyverenigingen in Nederland. Dankzij de glasvezelverbinding van Interconnect heeft hockeyclub ’s-Hertogenbosch onder andere de live streaming van haar top hockeywedstrijden mogelijk kunnen maken. Zo is de EuroHockey Club Champions Cup 2014 wel 24.000 keer over de wereld bekeken!

De Sint-Janskathedraal in ‘s-Hertogenbosch is één van de mooiste monumenten van ons land. Interconnect is trots een bijdrage te mogen leveren om dit cultureel erfstuk in stand te houden.

Terug