Interconnect heeft dit jaar weer deelgenomen aan de Data Week NL in ‘s-Hertogenbosch. Data Week NL benadrukt het belang van data in een samenleving waar digitalisering een steeds grotere rol speelt. U vindt ons donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 juni in het iconische Jheronimus Academy of Data Science (JADS).

Een waardevol sponsorship

De motivatie en waarden van Interconnect en die van Data Week NL versterken elkaar. Als Brabants familiebedrijf zijn wij nauw betrokken bij onze community. Hierom hebben wij besloten ons dit jaar opnieuw te verbinden als sponsor.

Wij zijn alle drie de dagen aanwezig. Met onze expertise op het gebied van cloud-, connectivity-, datacenter- en securitydiensten voegen wij waarde toe aan de Playground van Data Week NL. Wij kijken ernaar uit om u tijdens dit driedaagse evenement te woord te staan.

Route en parkeren

JADS is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. De locatie ligt op ongeveer 6 tot 8 minuten loopafstand van het centraal station in ‘s-Hertogenbosch. 

Nabij de locatie is er parkeergelegenheid. Let op: dit is allemaal betaald parkeren. Elektrische auto’s kunnen worden opgeladen in de garage van het Paleiskwartier. Dit is op ongeveer 10 a 15 minuten loopafstand.

De snelste route vanuit uw locatie, vindt u hier.