Voor elk bedrijf zijn continuïteit en stabiliteit van groot belang. Deze zorgen immers voor duurzame groei. Dat geldt te meer voor familiebedrijven, die vaak terug kunnen kijken op een rijke historie, maar tegelijkertijd vooruit willen kijken naar een succesvolle toekomst.  

Familiebedrijven kunnen – net als elke andere organisatie – al lang niet meer zonder een sterk technologisch IT-fundament. Ook zij zijn sterk afhankelijk van de juiste data op het juiste moment en van veilige, snelle en effectieve communicatie. Steeds meer bedrijven doen hiervoor een beroep op een datacenter- en cloudpartner.

Interconnect is die partner. En belangrijker: wij zijn net als u een stabiel Brabants familiebedrijf dat klanten al ruim 27 jaar persoonlijke aandacht en maatwerkoplossingen biedt. Opgericht in 1995 door Rob en Jeroen Stevens, groeide Interconnect uit tot de grootste onafhankelijke leverancier van datacenter- en clouddiensten in Zuid-Nederland. We zijn trots op ons lidmaatschap van het Brabantse Familiebedrijven Genootschap (BFBG) en onze jarenlange bijdrage aan de economie in de regio.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij zijn specialist in cloud, connectiviteit, security en datacenterdiensten. Door onze IT-dienstverlening kunt u zich volledig richten op de continuïteit en stabiliteit van uw onderneming. Voor ons is maatwerk de standaard.

Uw vraagstuk staat centraal bij ons. Wij nemen de tijd om met een team van gecertificeerde specialisten het beste advies te geven. Omdat wij een nauwe relatie met onze klanten essentieel vinden, krijgt u een eigen contactpersoon en staan we in alle gevallen garant voor persoonlijk contact.

Onze kernwaarden zijn betrouwbaar, betrokken en bekwaam. Deze staan centraal in onze dienstverlening.

Onze voordelen!

Bent u op zoek naar een toekomstbestendige leverancier van cloud- en/of datacenterdiensten die weet wat er bij een familiebedrijf speelt? En die veiligheid combineert met functionaliteit en een persoonlijk aanpak? Neem dan contact met ons op. 

Onze kernpunten:

 • Alle klantdata wordt gehost in de eigen Tier 3-datacenters in Eindhoven en ’s-Hertogenbosch.
 • Interconnect biedt een continuïteitsgarantie en opereert volledig onafhankelijk van derden.
 • We bieden 24 uur per dag support door eigen gecertificeerde medewerkers. U krijgt direct iemand aan de lijn.
 • Wij fungeren als kennispartner en nemen u mee in het gehele traject.
 • Alle data blijft gegarandeerd in Nederland en voldoet aan alle AVG-wetgeving.
 • Wij werken op basis van verschillende certificeringen, waaronder:
  o ISAE 3000/ SOC 2 type 2 (de internationale standaard voor beveiliging)
  o ISO 9001 (kwaliteitsmanagement)
  o ISO 14001 (milieumanagement)
  o ISO 27001 (informatiebeveiliging)

Meer weten? Bel 073 – 88 000 00 of e-mail naar info@interconnect.nl.