Interconnect maakt alleen gebruik van de beste Enterprise hardware en software leveranciers. Bekijk hier een aantal voorbeelden.

IBM

Iibm logonterconnect werkt voor zijn platformen alleen met de beste hardware leveranciers samen. Onze infrastructuur is dan ook gebaseerd op servers en storageoplossingen van IBM. IBM is toonaangevend op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Juniper

Juniper networks logoHet netwerk van Interconnect is voornamelijk gebaseerd op de apparatuur van Juniper Networks. Het bevat verschillende modellen uit de MX-Series routers. Bij Interconnect werken door Juniper gecertificeerde medewerkers. Hierdoor is Interconnect in staat om met deze routers de hoogst mogelijke beschikbaarheid te bieden voor uw product of dienst.

 

Veeam

Veaam logoVeaam biedt innovatieve oplossingen op het gebied van datacenter backup en disaster recovery. Dit vormt de perfecte aanvulling op onze Cloud diensten. Of het nu gaat om een (offsite) backup van uw virtuele machines. Of het repliceren van uw lokaal gehoste virtual machines naar het platform van Interconnect. Met Veeam kunnen we invulling geven aan uw behoeftes.

 

VMware

vmware logoVoor haar gevirtualiseerde omgevingen werkt Interconnect met de innovatieve software van VMware. Deze keuze waarborgt de kwaliteit en performance van onze virtuele servers. Dankzij de opgedane technische kennis van onze Certified en Advanced Certified medewerkers is Interconnect erkend als VMware Enterprise Partner.