Interconnect maakt alleen gebruik van de beste enterprise hard- en software. Bekijk hier een aantal voorbeelden.

IBM

Iibmnterconnect werkt voor zijn platformen alleen met de beste hardware. Onze (IaaS) infrastructuur is dan ook gebaseerd op servers en storageoplossingen van IBM, die toonaangevend zijn op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Juniper

JuniperHet netwerk van Interconnect is voornamelijk gebaseerd op de apparatuur van Juniper Networks en bevat verschillende modellen uit de MX-Series routers. Bij Interconnect werken door Juniper gecertificeerde medewerkers. Hierdoor is Interconnect in staat om met deze routers de hoogst mogelijke beschikbaarheid te bieden voor uw product of dienst.

Veeam

Met de innovatieve oplossingen van Veeam op het gebied van datacenter backup en disaster recovery vormt dit de perfecte aanvulling op onze IaaS. Of het nu gaat om een (offsite) backup van uw virtuele machines, of het repliceren van uw lokaal gehoste virtual machines naar het platform van Interconnect, met Veeam kunnen we invulling geven aan uw behoeftes.

VMware

vmwareVoor haar gevirtualiseerde omgevingen werkt Interconnect met de innovatieve software van VMware. Deze keuze waarborgt de kwaliteit en performance van onze virtuele servers. Dankzij de opgedane technische kennis van onze Certified en Advanced Certified medewerkers is Interconnect erkend als VMware Enterprise Partner.