Altijd en overal bereikbaar zijn op hetzelfde nummer, wie wil dat nou niet? Met Hosted Telecom heeft u de beschikking over een groot aantal functionaliteiten die zijn gebaseerd op VoIP-technologie. U kunt gebruik maken van spraak, video, messaging, call centers, applicatie integratie en vast-mobiel (VaMo) integratie. U profiteert van aantrekkelijke tarieven met behoud van kwaliteit van uw telefonie. Zo hebben we voor iedereen een spraakmakende oplossing, wel zo aangenaam.

Hosted Telecom

U wilt gebruik maken van handige features die hosted telecom biedt? Maak dan gebruik van het Hosted Voice-platform van Interconnect, dat een volledig Unified Communications telecom oplossing biedt voor spraak, video en messaging inclucief Lync-integratie. Maar u kunt ook uw bestaande telefooncentrale aansluiten op ons telecom-netwerk, hierdoor kunt u profiteren van aantrekkelijke gesprekstarieven.

Altijd Bereikbaar

Alle componenten van het VoIP telecom platform zijn geografisch gescheiden en meervoudig uitgevoerd en worden 24/7 bewaakt door onze telecom engineers. Integratie met ons breebandnetwerk zorgt voor optimale gesprekskwaliteit. Zo is de bereikbaarheid van uw onderneming dankzij hosted telecom verzekerd.

Integratie

Een groot voordeel van VoIP is dat zowel spraak als data over hetzelfde netwerk gaat waardoor integratie met uw IT-infrastructuur eenvoudig en kostenefficiënt gerealiseerd wordt. Tevens is het mogelijk om bedrijfsapplicaties te integreren met VoIP, dit biedt u snelheid en gemak. Met vast-mobiel integratie maakt het ook niet meer uit of u een vast of een mobiel toestel heft: u bent altijd op hetzelfde nummer bereikbaar. En als uw organisatie groeit? De oplossingen die Interconnect met hosted telecom biedt kenmerken zich door schaalbaarheid en groeien eenvoudig met u mee.

Telecom partners

Interconnect werkt samen met een aantal gespecialiseerde telecom partners waarmee elke telecomvraag op maat kan worden ingevuld. Of het daarbij gaat om draadloze indoor oplossingen, leveren van toestellen, installaties, projectmanagement, trainingen en advies. Interconnect maakt het voor u mogelijk.

Vast Mobiel integratie (VaMo)

Vast Mobiel (VaMo) Integratie van Interconnect is de ideale oplossing voor de totaalintegratie van al uw telecom. De vaste én mobiele telefonie binnen uw organisatie gecombineerd tot één telefooncentrale. Of uw medewerkers nu “binnen” zijn of buiten de deur, ze zijn altijd en overal bereikbaar op hun vaste nummer. Vast Mobiel Intergratie van Interconnect combineert het gemak en functionaliteit van vaste telefonie en de flexibiliteit en vrijheid van mobiel bellen.

[advanced_iframe securitykey=”a3f40b5530114c6b99e782012a90c1330d54ecb4″]

Voordelen Telecom

  • Overal en altijd bereikbaar dankzij onder andere vast-mobiel
  • Flexibel: stel bijvoorbeeld je eigen belplan op
  • Schaalbaar door inrichten van persoonlijke wensen in pakketten
  • Controle op belkosten dankzij realtime inzicht via portal
  • Voordeliger ten opzichte van traditionele telefonie

Aangenaam spraakmakend!

Telefonie van Interconnect