Partnership Interconnect

Klanten stellen steeds hogere eisen aan de beschikbaarheid en de betrouwbaarheid van hun IT-systemen en infrastructuren. Als aanbieder van internet-infrastructuren spant Interconnect zich continu in om aan deze eisen te voldoen. De gebruikerservaring wordt echter uiteindelijk bepaald door de diensten die worden afgenomen en daarvan zijn deze infrastructuren slechts een onderdeel. Samen met onze partners zorgt Interconnect voor de totaaloplossing waar de eindgebruiker echt om vraagt. Kies voor een partnership met Interconnect.

Samenwerking leidt tot hoger rendement

Interconnect streeft naar een samenwerking die tot aanwijsbare resultaten leidt. Daarnaast investeert Interconnect in kennis, expertise en service, zodat u uw klanten bij lastige vragen altijd van een antwoord voorziet. Interconnect investeert ook in u middels een trainings- en accreditatieprogramma. U krijgt de beschikking over een portal waarin u nuttige informatie vindt. Mocht er onverhoopt toch een vraag zijn waarop u het antwoord niet weet, neem dan contact op met het Customer Service Team. Zij staan voor u klaar voor technische ondersteuning.

Reseller of lead generator

Er zijn twee manieren om de samenwerking met Interconnect gestalte te geven: als reseller of als lead generator. Indien u diensten van Interconnect onder eigen naam wenst te verkopen, dan treedt u op als reseller. U ontvangt dan aantrekkelijke inkooptarieven. Wanneer u geen risico wilt lopen, dan heeft u de mogelijkheid als lead generator met Interconnect samen te werken. Als lead generator draagt u geen enkel risico en ontvangt u toch een interessante maandelijkse premie.

Partner worden?

Alle voordelen op een rij!

  • Toegang tot hoogwaardig dienstportfolio
  • Kwaliteit en dienstverlening staan centraal
  • Aantrekkelijke marges
  • Uitgebreid partnerprogramma

Meer weten?

Download hier informatie over een partnership met Interconnect