Een goede nachtrust is de basis van een productieve dag. Rust, veiligheid en vertrouwen liggen hiervoor aan de basis. Makkelijk gezegd, maar ook gedaan? Ja. Met het IaaS platform van Interconnect richt u zich met een gerust gevoel op uw kernactiviteiten.

IaaS

Het virtualiseren van servers, bijvoorbeeld via een Virtual Private Cloud (VPC), biedt uw organisatie veel voordelen, mits er een goede strategie uitgestippeld is. Hardware en resources (CPU, RAM, Storage) kunnen effectiever gebruikt en ingezet worden, waardoor u kosten bespaart. Een andere belangrijke kracht van IaaS is een hogere mate van schaalbaarheid en flexibiliteit: resources die u niet nodig heeft hoeft u niet in te kopen en uitbreiden gaat snel en eenvoudig. Door IaaS en cloud hosting kunt u tijd-, locatie- en hardwareonafhankelijk werken.

Test IaaS kosteloostest iaas cloud

Ervaar alle voordelen van IaaS met een kosteloze testperiode van een maand. IaaS van Interconnect betekent dat u flexibel en schaalbaar in de cloud werkt, op een veilige en betrouwbare manier. U beschikt een maand lang, kosteloos over private IaaS van Interconnect. Test daarom nu!

 

Volledige controle

Met een VPC houdt u de controle zelf in handen. U kunt nieuwe servers aanmaken, opslagruimte uitbreiden en resources verdelen. Allemaal op afstand met het gemak van een muisklik. Het beheren van uw servers ging nog nooit zo snel en eenvoudig. Zo bespaart u tijd en kunt u sneller reageren op een veranderende vraag. Door het uitbesteden van uw infrastructuur bespaart u kostbare tijd, die u aan uw core business kunt besteden.

Security

Om succesvol gebruik te maken van cloud computing is het cruciaal om uw data goed te beveiligen. Daarom kan iedere VPC door ons op maat worden beveiligd. Voorkom dat uw data in verkeerde handen valt.

 

Infographic IaaS 2018

Meer weten?

Download de brochure IaaS!

Met deze download geeft u toestemming voor eenmalig contact.