Datacenter

High Tech datacenters Brabant

In Noord-Brabant staan de high tech datacenters van Interconnect in Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch. Deze bieden ruimte voor organisaties van elk formaat. Of u nu een enkele server wilt plaatsen of een volledige zaal wilt gebruiken, wij helpen u graag om de bereikbaarheid van uw organisatie en klanten zeker te stellen. Dit kan allemaal bij Interconnect, High tech Datacenters Brabant. Het datacenter in Eindhoven zal binnenkort stevig uitbreiden. De datacentercapaciteit zal 2.200 racks en 6.000 m2 datacenteroppervlakte betreffen. Ook gaat het datacenter van negen naar achttien zalen en van drie naar elf MW. Bekijk hiernaast hoe het datacenter er uit zal gaan zien.

Betrouwbaarheid en continuïteit

Alles draait bij Interconnect om betrouwbaarheid. Dit gaat veel verder dan alleen redundante apparatuur. Interconnect biedt u als financieel gezonde onderneming een ultieme continuïteitsgarantie. Zelfs na een onverhoopt omvallen van de organisatie waarborgt deze garantie dat onze dienstverlening nog zes maanden ongestoord blijft doorlopen: uniek in Nederland.

Buiten dit alles is Interconnect ISO 9001, ISO 27001 en ISO 14001 gecertificeerd. Daarmee laat Interconnect zien dat het voldoet aan strenge eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging en milieumanagement. Tevens committeert Interconnect zich aan de doelstelling deze zaken doorlopend te monitoren en te verbeteren.

Twin datacenters

De vraag naar ondersteuning bij de implementatie van een twin datacenter wordt almaar groter. Door de grote invloed van IT op business continuity gelden strikte continuïteitseisen voor IT. Om aan deze vraag te voldoen biedt Interconnect de dienst twin datacenter. Om tot een geschikte architectuur te komen dienen eisen op het gebied van datareplicatie en firewalling in kaart gebracht te worden. Ook is het belangrijk om te bepalen of de infrastructuur active/active moet opereren of dat een datacenter als uitwijkcentrum wordt ingezet. Invulling van deze eisen geeft inzicht in de geschikte IP configuratie en datacenter interconnecties.

Inloopdagen

Interconnect leidt u graag eens rond in onze high tech datacenters en informeren u hierbij over onze uitgebreide dienstverlening. Altijd eens een kijkje in de keuken willen nemen van een datacenter? Klik dan hier om u in te schrijven voor een vrijblijvende rondleiding.

Alles voor u op een rij

Voordelen van Interconnect

  • Twee eigen, onafhankelijke datacenters
  • 99,9% uptime garantie
  • Zeer redundante koel-, stroom- en netwerkvoorzieningen
  • Energie-efficiënte koeling volgens het Cold Corridor principe
  • ISO27001, ISO9001, ISO14001, ISAE 3000 / SOC 2 type 2 en PCI-DSS gecertificeerd
  • 24x7x365 toegang, support en bewaking

Meer weten?

Download de informatie over de ongekende mogelijkheden van onze datacenters

Netwerkschema Interconnect

Vragen?

Wij helpen u graag!

Customer service:
073 - 88 000 11
Verkoop:
073 - 88 000 00