Bent u op zoek naar een flexibele en schaalbare cloud omgeving, waarbij u zelf de resources kunt verdelen? Met Virtual Private Cloud (VPC) van Interconnect hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de hardware en hypervisor, want dat regelen wij voor u! U krijgt de volledige vrijheid binnen een resource pool (virtual datacenter) om resources te verdelen over verschillende Virtual Machines (VM). U zit niet vast aan standaard VM-templates (T-shirt sizes). Eén grote resource pool om al uw (interne) klanten van de benodigde rekenkracht, geheugen en storage te voorzien.

Het virtualiseren van servers, bijvoorbeeld via een VPC, biedt uw organisatie veel voordelen, mits er een goede strategie uitgestippeld is. Hardware en resources (CPU, RAM en storage) worden effectiever gebruikt en ingezet, waardoor u kosten bespaart. Een andere belangrijke kracht van de cloud is een hogere mate van schaalbaarheid en flexibiliteit: resources die u niet nodig heeft hoeft u niet in te kopen en uitbreiden gaat snel en eenvoudig. Door cloud hosting werkt u tijd-, locatie- en hardware onafhankelijk.

VOLLEDIGE CONTROLE

Met een VPC houdt u de controle zelf in handen. U maakt nieuwe servers aan, breidt opslagruimte uit en verdeelt resources. Allemaal op afstand met het gemak van een muisklik. Het beheren van uw servers ging nog nooit zo snel en eenvoudig. Zo bespaart u tijd en kunt u sneller reageren op een veranderende vraag. Door het uitbesteden van uw infrastructuur bespaart u kostbare tijd, die u aan uw core business kunt besteden.


Vragen?

Wij helpen u graag!

Advies:
073 - 88 000 00
Customer service:
073 - 88 000 11