Multi-cloud

Voor veel IT-afdelingen is het verleidelijk om zich te specialiseren in één cloud omgeving. Hiermee maak je op korte termijn de meeste snelheid. Op langere termijn kan er mogelijk een gat ontstaan tussen de mogelijkheden van de cloud en de behoefte vanuit de organisatie. Aangezien de afhankelijkheid van IT groter wordt, groeit ook de afhankelijkheid van één enkele cloud aanbieder. Dit heeft verregaande consequenties voor de wendbaarheid en continuïteit van de organisatie. In de verdere professionalisering en doorontwikkeling van IT-strategieën van middelgrote en grote organisaties wordt “multi-cloud” daarom vroeg of laat het uitgangspunt.

Integratie van uw clouds

Interconnect ondersteunt het multi-cloud principe. Vanuit de Interconnect Cloud leveren wij verschillende cloudvormen aan. En wij bouwen continu door aan bestaande en nieuwe platformen. Daarnaast is het mogelijk om in onze eigen datacenters ook een eigen private cloud te beheren. Door ons uitgebreide en stabiele core netwerk, integreren we verschillende cloudomgevingen met elkaar. Dat geldt ook voor cloudomgevingen buiten onze datacenters. Omgevingen binnen de public cloud, zoals Microsoft Azure en Amazon Web Services (AWS), integreren we naadloos in uw totale cloud architectuur.

Hiermee leveren wij een flexibel en betrouwbaar fundament voor elke multi-cloud oplossing. Wij adviseren u graag over de meest optimale multi-cloud setup. Zo kan elke workload op de juiste cloud draaien.