EEN CLOUD OM OP TE BOUWEN

Zoekt u een betrouwbare infrastructuur zonder zorgen en die ervoor zorgt dat uw applicaties optimaal presteren? Interconnect Cloud zorgt ervoor, dat gebruikers van uw applicaties geen hinder ondervinden van de onderliggende infrastructuur.

Het maakt hierbij niet uit of het gaat om extra rekenkracht, geheugen of snelle storage. Zijn het traditionele applicaties? Dan passen ze goed op onze Virtual Private Cloud. Zijn het modernere applicaties, overweeg dan het Kubernetes platform van Interconnect.

 

IDEAAL IN ELKE FASE

Wellicht zit u op dit moment in de transitiefase van traditioneel naar modern. Geen enkel probleem, wij ondersteunen hierin graag. Wij zorgen ervoor dat de onderlaag blijft werken en applicaties vrij kunnen bewegen over ons platform. Ongeacht of de applicatie is opgebouwd uit servers, Virtual Machines, databases of containers.

 

ONTDEK ONZE PARTNERS

Naast onze eigen betrouwbare dienstverlening, werken wij samen met een groot netwerk van partners. Een partner kan u bij vrijwel elk vraagstuk helpen. Samen komen we verder!

 

MULTI-CLOUD

Voor veel IT-afdelingen is het verleidelijk om zich te specialiseren in één cloudomgeving. Hiermee maakt u op korte termijn de meeste snelheid. Op langere termijn kan er een gat ontstaan tussen de mogelijkheden van de cloud en de behoefte vanuit de organisatie. Aangezien de afhankelijkheid van IT groter wordt, groeit ook de afhankelijkheid van één enkele cloud aanbieder. Dit heeft verregaande consequenties voor de wendbaarheid en continuïteit van de organisatie. In de verdere professionalisering en doorontwikkeling van IT-strategieën van middelgrote en grote organisaties is “multi-cloud” daarom vroeg of laat het uitgangspunt.

 

INTEGRATIE VAN UW CLOUDS

Interconnect ondersteunt het multicloud principe. Vanuit de Interconnect Cloud leveren wij verschillende cloudvormen aan. En wij bouwen continu door aan bestaande en nieuwe platformen. Daarnaast is het mogelijk om in onze eigen datacenters ook een eigen private cloud te beheren. Door ons uitgebreide en stabiele core netwerk, zijn we in staat de verschillende cloudomgevingen met elkaar te integreren. Dat geldt ook voor cloudomgevingen buiten onze datacenters. Omgevingen binnen de public cloud, zoals Microsoft Azure en Amazon Web Services (AWS), integreren we naadloos in uw totale cloudarchitectuur. 

Hiermee leveren wij een flexibel en betrouwbaar fundament voor elke multi-cloud oplossing. Wij adviseren u graag over de meest optimale multi-cloud setup. Zo draait elke workload op de juiste cloud.