Als bedrijf in het hart van de Brainport-regio kent u als geen ander het belang van een solide IT-infrastructuur. Een stevig technologie fundament is de basis van uw bedrijfsvoering. Het up-to-date houden van dat fundament en het kunnen inspelen op nieuwe technologische mogelijkheden leveren de nodige uitdagingen op. U moet kennis ontwikkelen en borgen, terwijl deze snel veroudert. 

U KUNT ZICH RICHTEN OP UW KERNACTIVITEITEN

Interconnect speelt hier als grootste onafhankelijke datacenter- en cloudspecialist van Zuid-Nederland op in met diverse IT-diensten, waardoor organisaties zich geen zorgen hoeven te maken over hun IT-infrastructuur. Het is onze ambitie om voor elk bedrijf op de High Tech Campus op te treden als een betrouwbare en betrokken partner, die adviseert en ondersteunt in de volledige levenscyclus van hybride IT-infrastructuren. Zekerheid en betrouwbaarheid staan voor ons centraal. Door onze expertise op het gebied van cloud, connectivity, datacenters en security kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten.

2 TIER 3-DATACENTERS

Interconnect biedt haar portfolio aan vanuit twee Tier 3-datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Op dit moment bouwen we een nieuw hoofdkantoor en datacenter in Den Bosch. Door deze groei heeft Interconnect halverwege 2023 in totaal 10.000 m2 datacenter vloeroppervlakte beschikbaar.

WAT BIEDEN WE?

Wij hebben voor elk infrastructuur vraagstuk een oplossing. U kunt bij ons terecht voor: 

WAAROM VOOR ONS KIEZEN? DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

  • Uw data staan gegarandeerd in Nederland en feitelijk ‘om de hoek’ in Eindhoven of ’s-Hertogenbosch in Tier 3-datacenters. Dat betekent optimale compliance, korte lijnen en hoge beschikbaarheid.
  • U hebt geen omkijken naar infrastructuurbeheer en hoeft niet te investeren in fysieke hardware of nieuwe technologie.
  • U kunt flexibele combinaties maken van diverse hybride IT-infrastructuurdiensten, waaronder back-up, colocatie, connectivity en security.
  • Schaalbare resources. U heeft altijd de beschikking over de juiste capaciteit die u op dat moment nodig heeft.
  • 24 x 7 deskundige ondersteuning door gecertificeerde Interconnect medewerkers.
  • We bieden zes maanden continuïteitsgarantie via de Stichting Continuïteit Interconnect, in het uitzonderlijke geval dat Interconnect niet aan zijn verplichtingen kan voldoen.
  • Interconnect is ISAE 3000/ SOC 2 type 2-, ISO 9001-, 14001- en 27001-gecertificeerd voor datacenters én de clouddienstverlening zelf.
  • Boek een rondleiding in ons state-of-the-art datacenter in Eindhoven en ervaar zelf wat een partnership met Interconnect voor u kan betekenen.
    Neem voor het maken van een afspraak of andere vragen contact op met Marchel Prins, m.prins@interconnect.nl: telefoon 073 88 000 00 of 06 55 55 00 29. U bent van harte welkom!